Ağrı Valisi Koç, 180. kuruluş yılında polis teşkilatını yalnız bırakmadı

Ağrı Valisi Koç, 180. kuruluş yılında polis teşkilatını yalnız bırakmadı

Genel 10.04.2025 21:25:19 0
Ağrı Valisi Koç, 180. kuruluş yılında polis teşkilatını yalnız bırakmadı
Tarih: 10.04.2025 21:25 Güncelleme: 10.04.2025 21:25
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.
Polis Haftası kapsamında Ağrı Polisevi’nde düzenlenen programa Vali Mustafa Koç’un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, il protokolü üyeleri, şehit ve gazi aileleri ile emniyet mensupları katıldı. Programda konuşan Vali Koç, Türk Polis Teşkilatı’nın 180 yıllık köklü geçmişiyle halkın huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti. Koç, "Milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.
Etkinlik kapsamında şehitler için dualar edildi, emniyet teşkilatının toplumsal barışa katkısına dikkat çekildi.
Vali Koç, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Valilik ön kontrol noktalarında görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.
Ayrıca Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, kentte görev yapan başarılı emniyet mensuplarına başarı belgeleri Vali Mustafa Koç tarafından takdim edildi. Vali Koç, burada yaptığı açıklamada,"Aziz milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı gururla kutluyoruz. Kurulduğu günden bu yana halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, kamu düzenini korumak ve hukuk devletinin gereklerini yerine getirmek adına üstün bir gayretle çalışan emniyet teşkilatımız, devletimizin temel taşlarından biridir. Görevini büyük bir vatan sevgisiyle ifa eden, gerektiğinde canını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm polislerimize şükranlarımı sunuyor; şehadet mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu anlamlı haftada, görev başındaki tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ