Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğrencilere MEBİ’yi tanıttı

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğrencilere MEBİ’yi tanıttı

Eğitim 25.10.2024 12:40:29 0
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğrencilere MEBİ’yi tanıttı
Tarih: 25.10.2024 12:40 Güncelleme: 25.10.2024 12:40
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, il merkezindeki Naci Gökçe Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Kökrek, öğrencilere bireysel öğrenme platformu MEBİ’yi tanıttı.
Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunan Kökrek, okul müdürü Tekin Ergül’den okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Kökrek, öğrencilerin üniversiteye hazırlık süreçlerinde MEBİ platformundan nasıl yararlanabileceklerini anlattı.Öğrencilerin bireysel öğrenme ihtiyaçlarına cevap veren MEBİ platformunun, öğrencilerin öğrenme süreçlerini kendi hedeflerine göre şekillendirmelerine olanak sağladığını belirten Kökrek, "MEBİ, öğrencilerimize kişiselleştirilmiş öğrenme imkanı sunuyor. Öğrencilerimiz, kendi öğrenme hızlarına ve stillerine uygun olarak içeriklere erişebilirler. Bu sayede öğrenme daha etkili ve verimli hale geliyor" dedi.
MEBİ platformunun öğrencilerin akademik başarılarını artırmada önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Kökrek, "MEBİ, öğrencilerin ders tekrarı yapmalarını, eksiklerini gidermelerini ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Bu platform sayesinde öğrencilerimiz, üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanacaklar ve hedeflerine ulaşacaklar" diye konuştu.
Kökrek, öğrencilerle sohbet ederek onların hedefleri ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanırken karşılaştıkları zorluklar ve ihtiyaçları konusunda öğrencileri dinleyen Kökrek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.Naci Gökçe Anadolu Lisesi Müdürü Tekin Ergül, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Müdürümüzün öğrencilerimizle bir araya gelmesi ve onlara MEBİ platformunu tanıtmış olması bizleri çok mutlu etti. Bu tür ziyaretler, öğrencilerimizin motivasyonunu artırıyor ve onların daha başarılı olmalarına katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.
Öğrenciler ise, MEBİ’nin kendileri için oldukça faydalı olacağını ve öğrenme süreçlerini kolaylaştıracağını belirtti. Özellikle üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, MEBİ sayesinde eksiklerini daha kolay tespit edebileceklerini ve kendilerini geliştirebileceklerini ifade etti. Kökrek’in ziyaretine Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Çetin de eşlik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ