Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki

Van Spor 18.12.2025 15:57:42 0
Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki
Tarih: 18.12.2025 15:57 Güncelleme: 18.12.2025 15:57
Ağrı Kadın Futbol Kulübü, geçen hafta kendi sahasında 1955 Batman Belediyespor ile oynanan müsabakada maçın hakeminin müsabaka sonrası raporuna sert tepki gösterdi.
Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, sezon boyunca yaşanan bazı kararlara sessiz kalındığı belirtilerek, son karşılaşmada yaşananların artık kabul edilemez bir noktaya geldiği savunuldu. Açıklamada, "Bugüne kadar her şeye sustuk, hatadır dedik, her insan hata yapar dedik ancak gelinen noktada bunun hata olmadığı kanaatine vardık" ifadeleri kullanıldı.
Karşılaşmanın 85. dakikasında yaşanan bir pozisyona dikkat çekilen açıklamada, rakip takım oyuncusunun faulü sonrası serbest vuruş kararı verildiği, pozisyonun ardından rakip takımın 10 numaralı oyuncusuna sarı kart gösterildiği hatırlatıldı. Ancak bu kartın müsabaka raporuna yanlış şekilde işlendiği iddia edilerek, sarı kartın faule maruz kalan Ağrı Kadın FK oyuncusuna yazıldığı öne sürüldü.
Açıklamada, teknik sorumlunun aşırı itiraz ya da hakaret içermeyen bir duruma rağmen ikinci sarı karttan oyundan atıldığı belirtilerek, bu karara maçta bulunan herkesin şahit olduğu savunuldu. Hakemin tavrının eleştirildiği açıklamada, "Hakemin görevi sahada tutmak, sahadan atmak değildir" değerlendirmesine yer verildi.
Kulüp açıklamasında, rakip takımın 11 numaralı oyuncusuna gösterildiği belirtilen sarı kartın da müsabaka kayıtlarına geçirilmediği iddia edilerek, yaşananların art niyetli olduğu öne sürüldü. Tüm rakipleri kardeş olarak gördüklerini vurgulayan Ağrı Kadın Futbol Kulübü, taleplerinin yalnızca adalet olduğu ifade edildi.
Açıklama, "Ağrı için elini değil tüm vücudunu taşın altına koyan bu sporcular ne olursa olsun mücadele etmeye devam edecek. Ne yaparsanız yapın, Ağrı’mız için biz burada olacağız" ifadelerine yer verildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ