Tarih: 04.08.2024 19:46

Adem Asil'den Paris'te Göğsümüzü Kabartan Performans: Artistik Cimnastikte 5. Sıraya Yükseldi!

Facebook Twitter Linked-in

PARİS'TE HEYECANLI FİNAL

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı Fransa'nın başkenti Paris'teki Bercy Arena'da devam ediyor. Artistik cimnastik erkekler halka aleti finallerinde Türk cimnastikçi Adem Asil kıyasıya bir mücadele sergiledi.

BAŞARIYA RAMAK KALDI: ADEM ASİL'DEN 5. SIRA

Uluslararası arenada adından bahsettiren milli sporcu Adem Asil, yer aldığı yarışmada gösterdiği üstün performansla 14.966 puan kazanarak 5. sırada yer aldı. Asil, bu puanla Olimpiyatlar'da ilk beş içinde kendine yer buldu.

DÜNYA REKABETİNDE ZİRVE YANG LIU'NUN

Artistik cimnastikteki bu zorlu rekabette altın madalyayı 15.300 puanla Çinli sporcu Yang Liu alırken, onun vatandaşı Jingyuan Zou 15.233 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu. Bronz madalya için mücadele eden Yunan cimnastikçi Eleftherios Petrounias ise 15.100 puan ile kürsünün üçüncü basamağında kendine yer buldu.

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK'DAN TAM DESTEK

Artistik cimnastik erkekler halka aleti finallerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da yerinde izledi. Bak, milli sporcumuzun performansını tribünden takip ederek destek verdi. Olimpiyat oyunlarında Türkiye'yi temsil eden sporcularımızın başarıları gelecek yarışmalar için umut veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —