Tarih: 27.10.2024 21:31

Adana'da 5 Şiddetinde Deprem Paniği!

Facebook Twitter Linked-in

ADANA KOZAN'DA KORKUTAN DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın verilerine göre, Adana'nın Kozan ilçesi 5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Yerel saatle 20.07'de kaydedilen sarsıntının derinliği yaklaşık 20 kilometre olarak belirlendi. Deprem, Adana'nın yanı sıra çevre illerde de hissedildi, vatandaşlar endişe içinde evlerini terk edip dışarı çıktı.

DEPREMİN ETKİSİ ÇEVRE İLLERE DE UZANDI

Söz konusu depremin şiddeti, Adana sınırlarını aşarak civar illerde de vatandaşlar tarafından hissedildi. Deprem sonucunda, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmamıştır, ancak deprem Adana merkez ve etrafındaki bazı bölgelerde paniğe neden oldu.

VALİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, deprem sonrası hızlı bir şekilde açıklama yaparak, meydana gelen sarsıntı sonrasında herhangi bir olumsuz durumun olmadığını ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu bildirdi.

İÇİŞLERİ BAKANI OLUMSUZLUK BİLDİRİMİNDE BULUNMADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, AFAD ve diğer ilgili kurumların saha taramalarına hemen başladığını ve şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun rapor edilmediğini duyurdu. Vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve hızlı hareket etmeleri sayesinde depremin etkilerinin en aza indirilmesi amaçlanmaktadır.
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —