Tarih: 11.09.2024 20:37

Adalet Peşindeki Leyla'nın Mücadelesi Başlıyor! Cemre Baysel ve Alperen Duymaz Yıldızı Parlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Yakın zamanda seyircisiyle buluşacak "Leyla: Hayat. Aşk. Adalet" dizisi, güçlü kadrosuyla ve merak uyandıran konusuyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. İlk bölümüyle 11 Eylül Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak dizinin detayları, diziseverlerin ilgisini çekiyor. Merak edilen kadroda ve konuda ne gibi sürprizler olduğuna dair detayları sizler için derledik.

OYUNCU KADROSU BELLEKLERDE YER EDİNECEK

Türk televizyon dünyası, Ay Yapım imzalı yeni bir yapımı konuşuyor. "Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...", donanımlı oyuncu kadrosuyla büyük bir heyecan yaratmayı sürdürüyor. Bu kadro, aralarında Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman ve Dilara Aksüyek gibi isimlerin yanı sıra, sektörün deneyimli oyuncuları Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt gibi isimleri de içeriyor.

DUYGUSAL BİR HİKAYE: LEYLA'NIN MÜCADELESİ

Dizi, annesiz büyümüş ve babasının da evlenmesiyle tüm düzeni değişen genç bir kız olan Leyla'nın hikayesini anlatıyor. Üvey annesi tarafından terkedilmiş ve yıllar süren çetin bir mücadelenin ardından intikam almak için dönüş yapmış Leyla'nın adalete ve aşka olan yolculuğu, merakla beklenen konular arasında yer alıyor.

KARAKTERLER VE YAŞADIKLARI DRAMLAR

Leyla rolünde Cemre Baysel, genç yaşta annesini kaybedip babasıyla hayata tutunmaya çalışan bir karakter. Ancak üvey annesi yüzünden hayatının alt üst olmasıyla Leyla, intikam almak için geri döner.

Gonca Vuslateri'nin Nur karakteri, zalim ve acımasız kişiliğiyle dikkat çeker. Tutkulu aşkın ve dolandırıcılığın ortasında kalan bu karakter, Leyla'nın babasının düşüşüne ve onun çaresizliğine neden olur.

Karizmatik ve genç bir adam olan Civan rolüyle Alperen Duymaz, geçmişte çöplükte terk edildikten sonra zenginler dünyasına adım atan ve burada kişiliğini sorgulayan bir karakteri canlandırıyor.

Halil İbrahim Ceyhan, genç bir futbol yeteneği olarak karşımıza çıkarken, Yiğit Kirazcı ise kolay yoldan para kazanmayı benimsemiş Mali karakteriyle yaşam mücadelesi veren kişilerden biri.

Yakında ekranlara gelecek olan "Leyla: Hayat. Aşk. Adalet" dizisinin tüm bu karakterleri ve dramlarıyla izleyenlerin karşısına çıkması heyecanla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —