Acun Ilıcalı Patladı: "Türk Futboluna Savaş Açıldı!

Acun Ilıcalı'dan sert eleştiriler: "Türk futboluna savaş açtılar"

Van Spor 3.02.2025 00:10:00 0
Acun Ilıcalı Patladı:
Tarih: 03.02.2025 00:15 Güncelleme: 03.02.2025 00:10

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Rizespor ile yaptığı Süper Lig maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe, karşılaşmayı son dakikada bulduğu golle 3-2 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Ilıcalı, Türk futbolunun içinde bulunduğu durum hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 

“ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Ilıcalı, "Futbol birçok şeyi beraberinde getiriyor. Takımlarımız büyük bir mücadele içersinde ve biz de bazı gerilimler yaşıyoruz. Ancak tüm bunların yanında insan hayatının daha kıymetli olduğunu unutmamamız gerekiyor. Çok üzgünüz," şeklinde konuştu. 

“TARAFTARIMIZ BİR HİKAYE DAHA YAZDI”

Fenerbahçe taraftarının muazzam desteğine de değinen Ilıcalı, "Stadyumda taraftarımızın sesi giderek artıyor. Fenerbahçeliler başarıya inanıyor ve bu çok güzel. Stadyum atmosferi ve taraftarların desteği takdir edilesi. İki gol yememize rağmen maçı bırakmayan ve sonunda zaferle ayrılan futbolcularımıza minnettarız," ifadelerini kullandı. 

“TRANSFERLER HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Ilıcalı, transfer ve teknik analiz hakkında konuşmak istemediğini belirterek, gecenin duygusal anlamlarına dikkat çekti. 

"BUGÜN HAKEM TARTIŞILIYOR, ANLAMIŞ DEĞİLİM"
Maç sonrası hakem tartışmalarına da değinen Ilıcalı, "Hakem hocalarını takip edeceğiz ama bugün tartışılan bir durum olduğunu anlamıyorum. Hakemin sürekli eleştirilmesi alışkanlık haline geldi," şeklinde konuştu. 

“TÜRK FUTBOLUNA SAVAŞ AÇTILAR”

Ilıcalı, Türk futbolunda adaletin sağlanması gerektiğini vurgulayarak, "Adalet, hataların ve doğru kararların eşit olarak dağılması demektir. Yabancı VAR getirildi ve bazıları buna karşı çıkıyor. Biz adalet istiyoruz, ayrıcalık değil," dedi. 

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ise Fenerbahçe'nin maçındaki durumu eleştirerek adalet arayışındaki kişilerin aslında adalet peşinde olmadıklarını öne sürdü. Hatipoğlu, "Bu akşam gördük ki, adalet arayışında olanlar, aslında adalet peşinde değil," şeklinde sert bir açıklamada bulundu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ