Tarih: 17.10.2024 21:48

Acılı Baba Feryadı: 'Kızım Vahşetle Öldürüldü, İntihar Etmedi'

Facebook Twitter Linked-in

Van'da üniversite öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'ın kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunması ailesini ve kamuoyunu derinden etkiledi. Genç kızın babası Nizamettin Kabaiş, kızının intihar etmediğini, sırt ve diz kapağında darp izlerine rastlanıldığını belirterek, "Vahşetle öldürülüp göle atıldı" dedi.

KIZININ CANSIZ BEDENİ 24 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, kaybolduktan sonra yapılan uzun aramalar sonucu Van Gölü kenarında, üniversiteye 24 kilometre uzakta bir mahallede ölü olarak bulundu. Babası, olayın intihar olmadığını ve kötü niyetli kişiler tarafından yapıldığını iddia etti.

ROJİN KABAIŞ TOPRAĞA VERİLDİ, AİLESİ CEVAP BEKLİYOR

Yapılan otopsinin ardından genç kızın cenazesi Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine defnedildi. Taziyelerini kabul eden aile, yetkililerden Rojin'in kesin ölüm nedeniyle ilgili açıklama bekliyor.

“İNTİHAR ETMİŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR, ACIM İKİYE KATLANIYOR”

Nizamettin Kabaiş, bazı kişilerin kızının ölümünü intihar gibi göstermeye çalıştığını söyleyerek bu iddialara sert tepki gösterdi. Ayrıca, arama çalışmalarında daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

SIRT VE DİZ KAPAĞINDA DARP İZİ VAR

Baba Kabaiş, otopsi bulgularına göre kızının sırt ve diz kapağında darp izi olduğunu ve bu durumun vahşet şüphesini güçlendirdiğini aktardı.

İNTİHAR İDDİALARI REDDEDİLDİ: “YURDUN 4. KATINDAN ATARDI”

Kızının intihar etmiş olamayacağını savunan baba, Rojin'in yaşadığı yurdun 4'üncü katından atlaması gerektiğini ifade etti. İntihara yönelik iddiaları kesin bir dille reddeden Nizamettin Kabaiş, Van'da adaletin sağlanmasını ve sorumluların bulunarak cezalandırılmasını istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —