Tarih: 12.09.2024 11:05

Abdullah Zeydan İsviçre'ye mi gidecek?

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Yargılandığı terör davasının bu hafta duruşması olduğu bilinen, yoğun bir şekilde tutuklanma ve kayyum korkusu yaşayan, psikolojisi alt üst olan Van Büyükşehir'in DEM'li Başkanı Abdullah Zeydan, Pazartesi ve Salı günü ortalıkta görünmedi. 

Çarşamba Günü yapılan Meclis Toplantısı'na başkanlık yaptı. Ancak bugün yine kurumda yok ve ortalıkta görünmüyor.

KAÇACAK DELİK Mİ ARIYOR?

"PKK'nın öyle gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar tükürüğüyle" diyen terörden hükümlü Abdullah Zeydan, şimdi saklanacak ve kaçacak delik mi arıyor?

EN SON NEREDE GÖRÜLDÜ?

Pazartesi ve Salı günü Van Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarına da katılmayan, kurumda ve Van'da izine rastlanmayan, Ancak Çarşamba Günü Meclis Toplantısına katılan, bugün de ortalıkta görünmeyen Abdullah Zeydan nereye gitti?

NEREYE GİTTİĞİ SIR GİBİ SAKLANIYOR

İçtikleri çayları, Audi marka makam arabaları ile koloni halinde yaptıkları saltanat gezilerini dahi sosyal medyadan paylaşan DEM'li Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Zeydan'ın nerede olduğuna dair en küçük bir bilgi kırıntısı paylaşmadı.

VEKALETİ KİME BIRAKTI?

Birimlere İzin ve vekalet yazısı gönderilmeyen, eş başkan diye kandırılan Belediye Meclis Üyesi Neshilan Şedal veya yedek kurtarıcı DEM'li Fuat Yaşar Atan da dahil olmak üzere, yerine bakacak hiç kimseye vekalet bırakmadan  ortadan kaybolan Abdullah Zeydan için, kulislerde bir çok senaryo dile getiriliyor.

İSVİÇRE'YE Mİ GİTTİ?

Dile getirilen senaryoların içinde en popüleri ise DEM'li, hükümlü, Hakkarili ve terör sevici Abdullah Zeydan'ın yurt dışına firar edeceği ve İsviçre'ye gideceği iddiası.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —