Abdülkadir Selvi'den Ali Koç'a cevap: Siz ananasları yerken ben mücadele ediyordum

Gazeteci Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında Habertürk'te katıldığı programda kendisine yönelik ithamlarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap verdi.

Öteki Gündem 9.01.2024 16:13:00 0
Abdülkadir Selvi
Tarih: 09.01.2024 16:15

Gazeteci Abdulkadir Selvi, ertelenen Süper Kupa maçı sonrası Habertürk televizyonunda kendisine yönelik açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a bugünkü köşe yazısıyla cevap verdi. 

"MAÇIN SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANMASINI ALİ KOÇ TEKLİF ETTİ"

Ali Koç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alamayınca kendisini hedef tahtasına oturttuğunu belirten Selvi, "Benim bu işin peşini bırakmayacağımı düşünmemiş" diyerek Koç'un açıklamalarına yer verdi. Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmasına Ali Koç'un itirazının olmadığını hatta orada oynanmasını kendisinin teklif ettiğini söylenen Selvi, "Ali Koç, “İstiklal marşı krizi yaşanmadı” diyor. Doğru. Ben de İstiklal Marşı ve Türk bayrağı konusunda bir kriz yaşanmadığını yazdım. Peki, maç günü Suudlular İstiklal Marşı’na, Türk bayrağına izin vermiyor, o nedenle maç oynanmayacak havasını yayan kimdi?" diye sordu.

Programda Mehmet Akif Ersoy'un kendisinin bir yazısını ekrana getirdiğini bunun üzerine Ali Koç'un yakışıksız ifadeler kullandığını ifade eden Selvi, "Ben ona, “Ulan” diye seslenmiyorum. O ifade Ali Koç’a yakışır, ama bana yakışmaz. Ali Koç, benden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’ye dön çağrısı yapmıştı." dedi.

"SİZ ANANASLARI YERKEN BEN MÜCADELE EDİYORDUM"

Kendisine yönelik 'FETÖ' ithamlarına cevap veren Selvi, "ben 7 Şubat MİT krizinde, FETÖ’nün karşısında dimdik duran bir gazeteciyim." satırlarını yazdı. Gezi olayları esnasında eylemcilere Taksim'deki Divan otelin kapılarının Ali Koç tarafından açıldığını söyleyen Selvi, "Siz Gezi’de çapulculara Divan Oteli’ni açarken, ben “Bu bir kalkışma girişimidir” diye ekranlarda kavga veriyordum. 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün asıl hedefinin Erdoğan’a kelepçe vurmak olduğunu savunuyordum. 15 Temmuz darbe girişiminde ise gece CNN Türk’te Erdoğan’la yayındaydım. FETÖ’nün darbe girişimine karşı canımı ortaya koyma pahasına mücadele verdim. Siz o zaman FETÖ’nün hediye ettiği ananasları yemekle meşguldünüz." ifadelerini kullandı.

Selvi yazının son bölümünde ise şu sözlere yer verdi;

Ali Koç siz FETÖ’nün ananaslarını yerken, ben FETÖ’yle mücadele ediyordum. FETÖ bana 17 suç duyurusunda bulundu. Senin hakkında bir suç duyurusunda bulundu mu?
Benim FETÖ’ye karşı verdiğim mücadelenin zekatını versem 40 Ali Koç eder...


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem