Vansesi Gazetesi Fox TV'de

Güncel haberleriyle Van'ın sesini, sorunlarını, çözüm önerilerini Türkiye gündemine taşıyan Vansesi Gazetesi'nin 'Et ve Süt Kurumu Van Mağazası önünde ucuz et kuyruğu' manşet haberi Fox TV'nin Çalar Saat haber programında.

Van Haberleri 5.12.2023 12:56:00 0
 Vansesi Gazetesi Fox TV
Tarih: 05.12.2023 12:59 Güncelleme: 05.12.2023 13:21

Güncel haberleriyle Van'ın sesini, sorunlarını, çözüm önerilerini Türkiye gündemine taşıyan Vansesi Gazetesi'nin 'Et ve Süt Kurumu Van Mağazası önünde ucuz et kuyruğu' manşet haberi Fox TV'nin sabahları sunduğu ve en çok izlenen haber proğramı Çalar Saat'te ekrana geldi.

Van'ın 86 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan tek gazetesi Vansesi özel haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya ekranlara gelmeye devam ediyor.

İskele Caddesi üzerinde bulunan Et ve Süt Kurumu satış mağazası önünde vatandaşların ucuz et kuyruğu Uzayıp Giden Kuyruklar başlığıyla manşetine taşıyan gazetemiz, Fox TV'de sabah saatlerinde yayımlanan ve İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat proğramında ekrana gelerek Van’ın sesini duyurdu.

 

 

Manşet haberimizin spotunu okuyan program yapımcısı Karagöz, “Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz sebebiyle normal kasap ve marketlerden et almaya gücü yetmeyen vatandaşlar ucuz et alabilmek için İskele Caddesi üzerinde bulunan Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturuyor” dedi.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini, sevincini gazete sayfalarına taşıyıp çözüm konusunda üzerine düşeni sorumluluk bilinciyle yerine getiren, Türkiye’nin yaş olarak 3. büyük gazetesi Van’ın 86 yıllık tek markası, Vanlıların sesi,  gözü kulağı, buluşma adresi, gür sesi Vansesi Gazetesi geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecek.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vansesi Gazetesi '
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem