SGK 341 Kamu Personeli Alımı Sonuçları, Değerlendirme ve Taban KPSS Kaç Olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı başvuruları sona eriyor. 341 Sözleşmeli kamu personeli alımı sonuçları ne zaman? Mülakat yapılacak mı?

İş İlanları 6.10.2022 21:16:00 0
 SGK 341 Kamu Personeli Alımı Sonuçları, Değerlendirme ve Taban KPSS Kaç Olacak?
Tarih: 06.10.2022 21:19

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 341 kişilik kadro ile farklı alanlarda personel alımı yapacağını bildirmişti. Bu yönde alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirileceği bildirilmişti. Aynı zamanda başvuruları sona ermiş olan adaylar için atama işlemi yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

SGK 341 Kamu Personeli alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihi ile başlamıştı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son gün. Adaylar başvururularını en geç 7 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. henüz başvuru yapmayan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilan hakkında ve başvurular hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler.

Başvuru Adresi: https://www.turkiye.gov.tr/sgk-kurum-disi-sinav

İLANIN DETAYLARI BURADA

SGK 341 Personel Kontenjanları Nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine Merkez ve Taşra teşkilatında olmak üzere 341 kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacağını bildirmişti. Buna göre Başvurular,

    171 Destek Personeli ( 2 Sekreter, 4 Dağıtıcı, 118 Temizlik Personeli, 19 Şoför, 15 Aşçı, 7 Aşçı Yardımcısı, 4 Basit Bakım personeli, 2 Bulaşıkçı )
    102 Büro Personeli,
    59 Koruma Güvenlik Görevlisi,
    9 Teknisyen ( 8 Elektrik ve Elektronik, 1 Makina ),

kadrolarında gerçekleştirilmektedir.

Mülakat Yapılmayacak! Başvuru Değerlendirmesi Nasıl?

SGK sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilanda adaylardan KPSS şartı arayacağını bildirmişti. Bu doğrultuda alımların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılmasından dolayı KPSS puan sırası Mezuniyet ve alanına göre yapılacak değerlendirme ile gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Adayların eşit puana sahip olmaları halinde; diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

SGK 341 Personel alımında başvuruların 7 EKim 2022 tarihinde sona ermesinden sonra adaylar sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Başvuru sonuçları hakkında herhangi bir tarih vermeyen Sosyal Güvenlik Kurumu için sonuçlar tahmini olarak en geç 20 Ekim 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem