İş Bankası Şube ve Müdürlüklere Memur Alımı İlanı 2022 Yayımladı

İş Bankası memur alımı ilanı yayımlandı. Şube ve Müdürlüklerde olmak üzere banka memur alımı yapılacak. Şartlar ve başvuru ekranı haberde.

İş İlanları 3.08.2022 13:15:00 0
 İş Bankası Şube ve Müdürlüklere Memur Alımı İlanı 2022 Yayımladı
Tarih: 03.08.2022 13:18

İş Bankası memur alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yapılacak online sınav ile Banka Memuru alımı yapılacak.

Banka Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ederken gelen yeni ilan ile İş Bankası İstanbul'da bulunan şube ve müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere Memur alımı gerçekleştirilecek.

İş Bankası Memuru Kimdir? Ne İş Yapar?

İş Bankasında memur pozisyonunda görev yapmak isteyen adayların merak ettiği de Memur pozisyonu ne işe yaradığıdır. Bu kapsamda, Memur pozisyonundaki çalışanlar Banka Şube veya Genel Müdürlük bölümlerinde temek bankacılık hizmeti ve bu hizmetin yerine getirilmesine destek olan görevleri yerine getirilmesinde görevli personeldir.

Şubelerde çeşitli alanlarda olmak üzere performasına göre Gişe, Kredi veya Operasyon alanlarında görev yaparlar.

Başvuru Koşulları Nelerdir?

Banka Memur alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet koşulu olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacaktır. Ayrıca;

    Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak,
    Son başvuru tarihi olan 15 Ağustos 2022 tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak yani 15 Ağustos 1992 ve sonrasında doğmuş olmak,
    Askerlik görevini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
    Daha önce banka tarafından yapılan Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İş Bankası Memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 26 Temmuz 2022 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 Ağustos 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece İş Bankası resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Aşağıdan başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 15 Ağustos 2022

Başvuru Ekranı: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2022MAS10


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem