Didem Arslan Yılmaz'ın Programında Gerilim: Fatma ve Türkan Yüzleşiyor! 'Etkilenmedim!'

Fatma, Mustafa'dan Gelen Videoya Meydan Okudu. Mustafa, Fatma'ya Kafa Tutuyor! Zeynep'le Samimi Anlar Açığa Çıktı

Magazin 23.08.2024 18:36:00 0
 Didem Arslan Yılmaz
Tarih: 23.08.2024 18:47

VAZGEÇME'DE GERGİN ANLAR: MUSTAFA'DAN ZEYNEP'E NİSPET

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu "Vazgeçme" programının 906. bölümünde tansiyon yükseldi. Stüdyoda yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Mustafa'nın eski eşi Fatma'ya nispet yaparcasına Zeynep ile samimi bir video yayınlaması gündeme bomba gibi düştü. Bu duruma tepkisiz kalmayan Fatma, konu hakkındaki düşüncelerini Didem Arslan Yılmaz ile paylaşırken videoyu umursamadığını belirtti.

FATMA İLE TÜRKAN KARŞI KARŞIYA

Programın bu bölümünde, Fatma ile geçmişte yaşadıkları olayları tartışmak üzere Türkan da stüdyoya geldi. Fatma'nın sorduğu çetin sorular karşısında Türkan'ın verdiği cevaplar stüdyodaki gerilimi artırdı ve Fatma'nın sinirlerini bozdu. Tartışma zirveye çıkarken, her iki tarafın da söyleyecek çok şeyi olduğu anlaşıldı.

EREĞLİ'DE TRAJİK CİNAYET

Zonguldak Ereğli'ye bağlı Dedeler köyünde işçi Burhan Karakuş, evinde işlenen vahşi bir cinayete kurban gitti. Eşi Sevgi Karakuş, adalet arayışı ile "Vazgeçme" programına müracaat etti. Program ekibimiz cinayetin işlendiği yere giderek o gece yaşananları inceledi. Burhan Karakuş'un tanıdığı Soner ise Utku'nun olay günü olan biteni anlattı ve dinleyicileri şoke etti.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN AŞK DOLANDIRICILIĞI İDDİASI

Sosyal medya üzerinde fenomen olan Şenay Hanım, programın dikkat çeken diğer konuklarından biriydi. Murat Bey'in kendisini evlilik vaadiyle kandırıp dolandırdığını ileri sürdü. Canlı yayındaki yüzleşmelerin ikinci perdesinde ise Murat'ın eşi Aysun hakkında da bomba iddialar ortaya atıldı.

SUSKUNLUĞUNU BOZAN ANNE: “KIZIMIN MEZARINI İSTİYORUM”

Vazgeçme'nin bir önceki sezondan bugüne gündemde tuttuğu Şükür Türkan dosyası, yeni bölümde tekrar izleyicileri ile buluştu. Uzun süredir konuşmayan ve her yerde aranan anne Fatma, şaşırtıcı bir çıkış yaparak suskunluğunu bozdu. Kızının mezarının yerini öğrenmek istediğini dile getiren Fatma, "kendisine para teklif eden" Mustafa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatma, soruların ardı arkasının kesilmemesi üzerine kılık değiştirerek saklandığını itiraf etti.

"Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" hafta içi her gün Show TV'de saat 15:00'te canlı yayınla izleyicisiyle buluşacak.