73 yaşındaki Güler Teyze’ye doğum günü sürprizi

73 yaşındaki Güler Teyze’ye doğum günü sürprizi

Van Haberleri 13.02.2024 15:48:00 0
73 yaşındaki Güler Teyze’ye doğum günü sürprizi
Tarih: 13.02.2024 15:48 Güncelleme: 14.02.2024 11:51

Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan Güler Akbaş (73) için kaymakamlık tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Daha önce hiç doğum günü kutlaması yapmayan ve kimsesi bulunmayan Güler Akbaş için Erciş Vefa Destek Grubu ekibi harekete geçti. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu ile birlikte Akbaş’ın Kışla Mahallesi’ndeki evine giderek sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Mumlarla dizayn edilen pastayı karşısında gören Akbaş, duygulu anlar yaşadı.
Eşi ile birlikte Akbaş’a çiçek ve çeşitli hediyeler veren Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, “Cumhurbaşkanımızın koordinasyonlarında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından yürütülen projeler kapsamında Erciş ilçemizde Vefa projemiz hayata geçirildi. Her gün iki haneye gidecek şekilde 60 hane Vefa ekiplerimiz tarafında ziyaret edilmektedir. Bugün yine bu Vefa Destek Projesi kapsamında Güler ablamızın doğum günü olduğu söylendi. Bizde arkadaşlarımızla beraber Güler ablamızı ziyaret edip, doğum gününü kutlayarak ona sürpriz yapmak istedik. Kendisi bu durum karşısında çok mutlu oldu. Bu projede emeği geçen Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bu imkanları seferber eden bakanlıklarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün de gelip Güler teyzemizi dinledik. Bu hizmette çok memnun olduğunu bize iletti. Bizim için önemli olan budur. Vatandaşlarımız bu hizmetten memnunsa, biz aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kimsesi olmayan ve müstakil evde yalnız yaşayan Güler Akbaş ise “Müstakil evimde yalnız yaşıyorum. Bugün benim doğum günüm. Daha önce hiç doğum günü kutlamadım. Kaymakamımız bugün bana sürpriz yapıp eşiyle birlikte evime geldi. Pasta, çiçek ve çeşitli hediyeler getirdi. Çok duygulandım. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Pastayı karşımda görünce çok şaşırdım. İlk defa doğum günü kutladım. Kaymakamımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ