5 yıllık evlilik tek celsede bitti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı!

Sanat camiasında parmakla gösterilen çiftlerden olan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden gelen boşanma iddiaları doğru çıktı.

Magazin 2.03.2023 16:49:00 0
5 yıllık evlilik tek celsede bitti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı!
Tarih: 02.03.2023 16:56

Sanat camiasında parmakla gösterilen çiftlerden olan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden gelen boşanma iddiaları doğru çıktı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz dün gerçekleşen davada tek celsede boşandı. İşte Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün boşanma haberinin ayrıntıları...

Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikah masasına oturduğu Nilüfer Gürbüz ile yollarını ayırdı.

Mutlu evlilikleriyle parmakla gösterilen çiftlerden olan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'den kötü haber geldi.

Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift aldıkları ortak kararla evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdi.

Aynı evde yaşayan çiftin uzun süredir beraber değil, tek başlarına sosyal ortamlar katılması dikkat çekiyordu.

2018 yılında evlenen çift salı günü anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün 4 yaşındaki oğulları Cem'in velayeti annede kaldı.

Gülsoy ile Gürbüz çocuklarının ruh sağlığının olumsuz etkilenmemesi için dostça görüşmeye devam edecekleri öğrenildi.

Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci'nin programına konuk olmuş ve "Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor.

Bizim de Nilüfer'le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum" demişti.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Buğra Gülsoy, tam adı Behiç Buğra Gülsoy'dur. 22 Şubat 1982 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Tiyatro sahnesine ilk defa 13 yaşında Özel Arı Koleji'nde eğitimini sürdürürken çıktı.

2000 yılında başladığı Kıbrıs'taki Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun oldu.

Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde okurken bir arkadaşı vesilesi ile Açık Tiyatro adında bir tiyatro oluşumuna afiş tasarımları yapmaya başladı.

Açık Tiyatro'nun Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Ulubatlı ona oyunculuğu denemek isteyip istemediğii sordu.

Önce yok dedi, sonra biraz ısrarcı olunca, oyunculuğu denedi ve Açık Tiyatro bünyesinde Eugene Ionesco'nun "Kral Ölüyor (Exit The King)" oyunuyla oyunculuk hayatına başladı ve Açık Tiyatro'da oyunculuk yapmaya devam etti.

Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

Buğra Gülsoy, arkadaşları ile beraber "Tiyatro Kutu" adında bir tiyatro gurubu kurdu ancak burası kapandı ve aynı guruptan arkadaşları Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET yapımla sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

Fotoğrafçılık ve Grafik Tasarımcılığı da yapmaktadır. GET'in ilk projesi Buğra Gülsoy'un yazıp, yönettiği; suç-suçlu psikolojisi ve seri katilleri anlatan PRAGMA oyunudur.

Buğra Gülsoy aynı zamanda Emre Erkan'la beraber "Aralık" isimli bir sinema filmi yazmıştır.

Önümüzdeki yıllarda bu filmi çekecek olan Gülsoy, aynı zamanda Ayhan Bozkurt'un "Barikattaki Çocuk" isimli romanını sinemaya uyarlamak için kitabın telif haklarını satın almıştır.

Kısa film yönetmenliği ve oyunculuğu da yapmıştır. 2007 yılında "Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi (UNDP)" kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı ve ilk kurmaca kısa filmi olan "Mutlu Son (Happy End)"`i çekti ve aynı zamanda oynadı.

Bu film ile Rum ve Türk filmleri arasından en iyi ikinci film ödülünü aldı. "Kıbrıs Film Derneği (Cyprus Film Association)"nin kurucularından olan Buğra Gülsoy aynı zamanda "Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali (Cyprus International Short Film Festival)"`nin proje tasarımcısı ve direktörüdür.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem