30 Ağustos’un 100’üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar

30 Ağustos’un 100’üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar

Genel 30.08.2022 13:29:26 0
30 Ağustos’un 100’üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar
Tarih: 30.08.2022 13:29 Güncelleme: 30.08.2022 13:29
Elazığ’a yaklaşık 150 milyon euroluk yatırım yapıp 3 bin 500 kişiye de istihdam sağlayan Saka Holding yöneticileri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Dağına tırmanıp bayrak açtı.
Elazığlı iş adamı Ramazan Saka, "Dünyada Türkiye’den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam" diyerek kente 150 milyon euroluk dev yatırımla tekstil entegre tesisi kurup 3 bin 500 kişiye de istihdam sağladı. Ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan Saka Holding, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da önemli bir projeye imza attı. Saka Holding yöneticisi Doğan Keteci, yaklaşık 3 gün önce başladığı Ağrı Dağı tırmanışını 30 Ağustos Zafer Bayramında tamamladı. Dağın zirvesinde dalgalanan Türk bayrağı önünde Saka Holding bayrağını açan Keteci, Türkiye’nin Zafer Bayramını kutladı.
Saka Holding Teknik Bakım ve Enerji Müdürü Doğan Keteci, Saka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka’nın teklifleri ile Ağrı Dağı tırmanışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Keteci, "30 Ağustos Zafer Bayramının 100’üncü yılını kutlamak amacıyla 5 bin 137 rakımlı Ağrı Dağı zirve tırmanışını başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz. Bu tırmanışta tüm olanakları ile yanımda yer alan Saka Holdinge teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Saka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka, "Dünyada Türkiye’den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam" diyerek 2019’da Elazığ Organize Sanayi Bölgesine tam entegre tekstil tesisinin temellerini attı. Kısa bir sürede tamamlanan ve üretime geçen tesiste 3 bin 500 kişiye istihdam sağlandı. 150 milyon euroluk yatırımla kentte yaşanan deprem ve korona virüs pandemisine rağmen çalışmaların sürdüğü tesiste 2021 yılı içerisinde 50’dan fazla ülkeye 50 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmişti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ