3 bin nüfuslu beldenin içme suyu şebekesini taş ve kerestelerle tıkadılar

3 bin nüfuslu beldenin içme suyu şebekesini taş ve kerestelerle tıkadılar

Genel 20.06.2024 14:06:46 0
3 bin nüfuslu beldenin içme suyu şebekesini taş ve kerestelerle tıkadılar
Tarih: 20.06.2024 14:06
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı 3 bin nüfuslu Aydınlar beldesinin içme suyu borusu, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taş ve kalaslarla tıkandı.
Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesi, bayramı susuz geçirdi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bayramın birinci gününde su deposuna girerek belgeye gelen 200’lük ana boruya taş, odun ve poşet koyarak tıkamasına sebep oldu. 3 bin nüfuslu beldede sular akmayınca harekete geçen belediye ekipleri, sorunun tespit edilmesi üzerine 4 günlük çalışma sonucunda kapanan ana boruyu açarak beldeye yeniden su verdi.
Aydınlar Belde Belediye Başkan Vekili Orhan Emen, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak belediyeyi devraldıklarını belirterek, “Hiçbir vatandaşımızın hizmetinde kusur etmedik. Halkımızın hizmetini borç biliriz, ancak bazı kendini bilmezler halkımızın arasına nifak tohumu ekmektedir. Buna da halkımız müsaade etmeyecektir. Bayramı bize zehir etmeye çalıştılar. Beldenin ana su borusuna onlarca kilo taş, kereste ve poşet bıraktılar. Milletimizi susuz bıraktılar. Biz suyun akması için 7/24 çalıştık. Başkanımız İbrahim Ergün başta olmak üzere ben ve tüm personelimiz çalıştık. Halkımız suya kavuştu, biz de rahatladık. Gece saat 03.00 sıraları ve biz görevimizin başındayız, milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem