3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı

3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı

Asayiş 22.02.2023 10:30:15 0
3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı
Tarih: 22.02.2023 10:30 Güncelleme: 22.02.2023 10:30
Adana’da 3 bekçiyi silahla etkisiz hale getirip, ellerini ve kollarını bağladıktan sonra çiftlikten 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp ettiği öne sürülen iki zanlı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 6 Şubat günü saat 02.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’ndeki Hüseyin A.’nın çiftliğinde meydana geldi. İddiaya göre silahlı ve yüzü maskeli bir grup şüpheli, çiftlikteki bekçiler Yusuf Y. (54), Harun Reşit K. (64) ile Yaşar A.’yı (64) darp edip, ellerini bağladı. Şüpheliler, park halindeki 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp edip, çiftlikten ayrıldı.
Bekçilerden birinin ellerini çözüp, durumu bildirmesi üzerine adrese Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘nitelikli dolandırıcılık’ gibi suçlardan 23 kaydı bulunan ve 10 ayrı suçtan aranan Enes Özkılıç (25), Ali Sucu (27) ile Veysel Ö. (25) olduğunu tespit etti. Bölgede araştırma yapan ekipler, çalınan traktör, römork ve ilaçlama makinesini bir portakal bahçesinde terk halde buldu. Şüpheliler ise adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Öte yandan olaya karıştığı belirlenen firari 2 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Emniyete götürülen şüphelilerin, ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Enes Özkılıç ile Ali Sucu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Veysel Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen araç ve malzemeler ise sahibine teslim edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ