3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı

3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı

Asayiş 22.02.2023 10:30:15 0
3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı
Tarih: 22.02.2023 10:30 Güncelleme: 22.02.2023 10:30
Adana’da 3 bekçiyi silahla etkisiz hale getirip, ellerini ve kollarını bağladıktan sonra çiftlikten 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp ettiği öne sürülen iki zanlı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 6 Şubat günü saat 02.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’ndeki Hüseyin A.’nın çiftliğinde meydana geldi. İddiaya göre silahlı ve yüzü maskeli bir grup şüpheli, çiftlikteki bekçiler Yusuf Y. (54), Harun Reşit K. (64) ile Yaşar A.’yı (64) darp edip, ellerini bağladı. Şüpheliler, park halindeki 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp edip, çiftlikten ayrıldı.
Bekçilerden birinin ellerini çözüp, durumu bildirmesi üzerine adrese Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘nitelikli dolandırıcılık’ gibi suçlardan 23 kaydı bulunan ve 10 ayrı suçtan aranan Enes Özkılıç (25), Ali Sucu (27) ile Veysel Ö. (25) olduğunu tespit etti. Bölgede araştırma yapan ekipler, çalınan traktör, römork ve ilaçlama makinesini bir portakal bahçesinde terk halde buldu. Şüpheliler ise adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Öte yandan olaya karıştığı belirlenen firari 2 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Emniyete götürülen şüphelilerin, ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Enes Özkılıç ile Ali Sucu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Veysel Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen araç ve malzemeler ise sahibine teslim edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ