2025 yılı proje değerlendirme toplantıları başladı

2025 yılı proje değerlendirme toplantıları başladı

Genel 21.01.2025 08:46:02 0
2025 yılı proje değerlendirme toplantıları başladı
Tarih: 21.01.2025 08:46 Güncelleme: 21.01.2025 08:46
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2025 Yılı Proje Değerlendirme Toplantıları” Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsünün katılımıyla başladı.
Tarımsal Araştırma Mastır Planı hedefleri doğrultusunda; yeni teklif projelerin sunumu, devam eden projelerin değerlendirilmesi, sonuçlanan projelerin değerlendirilmesi gibi süreçleri kapsayan toplantıda Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü birçok konuda destek sağladı.
Toplantılara, Araştırma Enstitüleri, üniversite öğretim üyeleri, özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşlarından oluşan 2 bin 500 katılımcı dahil oldu. Yaklaşık bin 700 projenin görüşülmesi planlanan toplantılarda Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü tarafından “Bağcılık Araştırmaları, Sebzecilik ve Süs Bitkileri Araştırmaları, Ilıman İklim Meyveleri Araştırmaları, Biyoçeşitlilik ve Genetik Kaynaklar Araştırmaları, Bitki Zararlıları ve Hastalıkları Araştırmaları, Yemeklik Tane Baklagiller Araştırmaları, Toprak Yönetimi ve Bitki Besleme Araştırmaları, Bitkisel Gıda Araştırmaları, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Araştırmaları” konularında proje sunumu gerçekleştirildi.
Genel Müdür Dr. Mustafa Altuğ Atalay, açılış konuşmasında PDG toplantılarının tarımsal araştırmaların planlanması ve değerlendirilmesi açısından kritik bir role sahip olduğunu belirtti. Bu süreçte, bilimsel araştırmaların yaygınlaştırılması, tarımsal inovasyonun teşvik edilmesi ve ülke tarımının sürdürülebilir gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.
Toplantılar, 28 Şubat 2025 tarihinde tamamlanacak ve bu süreçte elde edilen sonuçlar, Türkiye’nin tarımsal kalkınma politikalarına yön vermede kullanılacak.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ