2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde Ardahan’da alınacak tedbirler açıklandı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde Ardahan’da alınacak tedbirler açıklandı

Eğitim 10.09.2022 12:18:38 0
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde Ardahan’da alınacak tedbirler açıklandı
Tarih: 10.09.2022 12:18 Güncelleme: 10.09.2022 12:18
12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı Ardahan Valisi Hüseyin Öner Başkanlığında gerçekleştirildi.
Yeni eğitim öğretim yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. Ardahan Valiliği ile diğer kamu kurumlarının temsilcileri, yeni eğitim sezonunun sağlıklı şekilde başlaması için Vali Hüseyin Öner başkanlığında Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda okulların açılacağı ilk günlerde trafikteki yaşanılacak problemler gündemdeydi.
İçişleri Bakanlığının 2022-2023 Eğitim öğretim yılında alınacak asayiş, trafik tedbirleri genelgesi doğrultusunda, gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Yusuf Melikşah Aydın, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Zorba, ilgili kurum amirleri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin asayiş ve trafik tedbirlerine ilişkin bilgilendirme sunumlarının ardından toplantıda; yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmesi amacıyla başta uyuşturucu maddeler olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, yine öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, okul yakın çevresinde ve dışında bulunan mekânlar göz önünde bulundurularak denetim faaliyetlerinin artırılması, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarının önlenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Öner, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının Ardahan’da güvenli bir şekilde geçmesi noktasında üzerine sorumluluk düşen tüm birimlerin gereken tedbirleri aldığını belirterek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ