2. OSB’de istihdam müjdesi

2. OSB’de istihdam müjdesi

Genel 14.02.2024 13:20:02 0
2. OSB’de istihdam müjdesi
Tarih: 14.02.2024 13:20
Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, Ilıca mahallesi sınırları içinde bulunan Yavuz Selim Mevkiinde yapımı yüzde 70 düzeyinde devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.
Seçim gezilerinde en çok karşılarına çıkan iş talepleri konusunda 2. OSB’nin büyük ölçüde ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, 1 Nisan’da göreve gelmelerinin ardından 2. OSB’nin istihdam çalışmalarında belediye yönetimi olarak etkin çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Özel sektör yatırımlarının en önemli merkezi olacak 2. OSB ile şimdiye kadar gelen talepler ile 30 bine yakın işsizin yüzünün güleceğini ifade eden Tavlaşoğlu, “Allah nasip eder göreve gelirsek, ilçemizde işsizliğin minimum seviyeye gelmesi için canhıraş mücadele sarf edeceğiz. 1. Ve 2. Organize Sanayi bölgelerinin ilçemiz sınırları dahilinde olmasını avantaja çevireceğiz. İşsiz gençlerimiz ile yatırım firmaları arasında köprü vazifesi görmeyi amaçlayan projelerimiz olacak. İnanıyorum ki 2. OSB yalnızca Aziziye değil Erzurum içinde istihdamda adeta çığır açacaktır” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: 2. osb’de istihdam müjdesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem