1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu, "Geleceğe Adım Çocuklarımıza Yardım" projesi ile Ağrı’daki çocukları sevindirdi

1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu, "Geleceğe Adım Çocuklarımıza Yardım" projesi ile Ağrı’daki çocukları sevindirdi

Eğitim 1.01.2025 10:13:11 0
1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu,
Tarih: 01.01.2025 10:13 Güncelleme: 01.01.2025 10:13
1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu, "Geleceğe Adım Çocuklarımıza Yardım" projesi kapsamında, Ağrı’da okuyan köy okulu öğrencilerini sevindirdi.
1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu, "Geleceğe Adım Çocuklarımıza Yardım" projesi kapsamında Kütahya’dan Ağrı’nın merkeze bağlı Yukarı Ağadeve köyüne gitti. Havaların soğumasıyla birlikte, köydeki çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla harekete geçen gönüllü ekip, Ağadeve İlkokulu’nda bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Topluluk üyeleri, öğrencilere kışlık montlar, botlar ve kırtasiye malzemeleri hediye ederek, çocukların yüzlerini güldürdü.
Zafer Uzun, 1907 ÜNİFEB Dumlupınar Topluluğu olarak sadece tribünsel faaliyetlerde değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olduklarını belirterek, “Bu projelerden en önemlisi “1907 ÜNİFEB Dumlupınar topluluğu olarak tribünsel faaliyetlerin yanı sıra bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktayız. Bu projelerden en önemlisi “Geleceğe adım çocuklarımıza yardım” projesi. Bu proje kapsamında Yukarı Ağadeve İlkokulu’ndaki öğrenci kardeşlerimize kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunduk. Buradaki amaç minik kardeşlerimizi mutlu etmek ve onlara Fenerbahçe’mizi sevdirmek. Çocuklar çok mutlu oldu” dedi.
Dumlupınar Üniversitesi, üniversite sorumlusu Harun Kaya ise, 1907 ÜNİFEB’in Fenerbahçeli üniversite öğrencilerinden oluşan bir taraftar topluluğu olduğunu belirterek, “1907 ÜNİFEB Fenerbahçeli üniversite öğrencilerinden oluşan taraftar topluluğudur. Aynı zamanda bağlı bulunduğu illerdeki temsilciliklerde temsilcileri en iyi şekilde tanıta sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek bunları üreten ve bunları uygulayan bir taraftar topluluğuyuz. Misyonumuz taraftarı olduğumu spor kulübüne ve çevreye artı değerler sağlamak. Bu projenin gerçekleşmesinde başka 1907 ÜNİFEB Dumlupınar üyeleri olmak üzere mezun olmuş abilerimize, ablalarımıza ve bize destek sağlayan herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Gönüllü olarak Ağrı’ya gelen üyelerden Metin Zerenay, “Kendi projemiz olan "Geleceğe Adım Çocuklarımıza Yardım" projemizle beraber ilk defa Ağrı’ya geldik. Çocuklar bizi görünce çok mutlu oldu. Herkes çok sıcakkanlı. Merkeze uzak bir köy burası. Onlara destek verebildiğimiz için çok mutluyuz. Dumlupınar Temsilciliği olarak, ufacık bir sorunları olduğunda Kütahya’dan da olsa her zaman gelmeye hazırız” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ