15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Aybar oldu

2018 yılında temelleri atılan, Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na Halil Aybar atandı.

Van Haberleri 23.09.2023 23:42:00 0
15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Aybar oldu
Tarih: 23.09.2023 23:48 Güncelleme: 24.09.2023 02:46

Daha önce Van ve Başkale'de birçok önemli görevde bulunan Halil Aybar, 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na atandı.

Bütün şehit aileleri, gaziler, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilere ve mağdur durumda olan vatandaşlara, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı amacıyla kurulan 15 Temmuz Federasyonu, Türkiye genelinde olduğu gibi Van'da da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

15 Temmuz Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay aldığı kararla 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na Halil Aybar'ı atadı. Başkan Aybar daha önce Van ve Başkale ilçesinde birçok önemli görev bulunmuştu.

"TEVDİ EDİLEN GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Atamasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Halil Aybar, "Öncelikle bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Daha önce aldığımız görevleri nasıl başarıyla yerine getirdiysek, bundan sonraki süreçte de 15 Temmuz Federasyonu çatısı altında çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. 15 Temmuz Federasyonumuz, 2018 yılında temelleri atılan ve Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Federasyonumuzun misyonu, vatanımızın her karış toprağı için canını düşünmeden ateşe atan bütün Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, şehit ailelerine, gazilerimize, gazilerimizin yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza yönelik etkinlik ve faaliyetlerde bulunmak veya planlanan etkinlik ve faaliyetlerin koordinasyonunu sağlamaktır. 15 Temmuz Federasyonu olarak bütün şehit aileleri, gazilerimiz, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza imkanlarımızın bütünüyle, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı olmaktır. Biz de Van İl Başkanlığı olarak ilimizde üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Tekrar bize bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HALİL AYBAR KİMDİR?

1982 Van Başkale doğumlu olan Halil Aybar, evli 4 çocuk basasıdır. İlk ve ortaokulu Başkale'de tamamlayan Aybar, bir yıl AK Parti Mahalle Başkanlığı yaptı.

İki Büyük Türk Dünyası Derneği Başkale İlçe Başkanlığını da yapan İş İnsanı Aybar, geçtiğimiz ay 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı olarak atandı.

Öte yandan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'nda Engin Abi İl Başkan Yardımcısı, Emre Alan Medyadan Sorumlu Başkan, Ulaş Sarı Halkla İlişkiler Başkanı, Zilan Demiralp Kadın Kolları Başkanı, Şehriban Dayar Kadın Kolları Başkanı Yardımcısı, Ömer Yusuf Bahadır Gençlik Kolları Başkanı, Lokman Abi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Sezen Umaz ise Van İl Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Avukat olarak görevlerini sürdürüyor.

Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Temmuz Federasyonu Başkanı Aybar
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ