15 Temmuz’un yıldönümünde birlik ve kararlılık vurgusu

15 Temmuz’un yıldönümünde birlik ve kararlılık vurgusu

Genel 15.07.2025 09:25:19 0
15 Temmuz’un yıldönümünde birlik ve kararlılık vurgusu
Tarih: 15.07.2025 09:25 Güncelleme: 15.07.2025 09:25
15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek, milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Malatya İş İnsanları Platformu, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişiminin yıldönümünde yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "15 Temmuz 2016 gecesi, Fetöcüler tarafından milletimizin geleceğini hedef alan hain darbe girişimi; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, aziz milletimizin feraseti, cesareti ve inancıyla bertaraf edilmiştir. O gece sokaklara çıkan her fert; demokrasinin, milli iradenin ve bu toprakların satılamayacak kadar kutsal olduğunu tüm dünyaya göstermiştir" ifadeleri yer aldı.
Açıklamasında 15 Temmuz’un yalnızca bir tarih olmadığını vurgulayan Platform Başkanı Ahmet Özköse, "15 Temmuz’u bir milletin yeniden dirilişi ve kardeşliğinin simgesi olarak görüyoruz. İş dünyası olarak bizler; demokrasinin, istikrarın ve güçlü bir Türkiye’nin en büyük teminatının milli birlik ve beraberlik ruhu olduğunu biliyor ve bu bilinçle çalışıyoruz" dedi.
Özköse son olarak, "Başta demokrasi şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem