’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’na Erzincan’ı temsilen ACAR Gençlik Kulübü katıldı

’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’na Erzincan’ı temsilen ACAR Gençlik Kulübü katıldı

Genel 30.07.2024 00:16:26 0
’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’na Erzincan’ı temsilen ACAR Gençlik Kulübü katıldı
Tarih: 30.07.2024 00:16
7 ülke ve 32 ilin katılımıyla Malatya’da gerçekleştirilen ‘Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması’ ve ’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’na Erzincan ilini temsilen EBYÜ ACAR Gençlik Kulübü katıldı.
3 gün sürecek olan ’Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması’ ve ’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’ etkinliği başladı.
EBYÜ ACAR Gençlik Kulübü, etkinlikler öncesinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret ederek AFAD çatısı altında Türkiye’de bir ilki yaparak akredite olan arama ve kurtarma ekibinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Ardından valilik ve ticaret borsası ziyaretlerinde de bulunan EBYÜ ACAR Gençlik Kulübü Erzincan İl Başkanı Ferhat Kılıçlı etkinlik ile ilgili bilgi verdi.
Kılıçlı, “Her ilden farklı STK’lar davet edildi, Erzincan Valimiz Hamza Aydoğdu etkinliğe davette bizleri uygun gördüler. Buradan Valimiz Hamza Aydoğdu, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve AFAD İl Müdürümüz Cengiz Çavuş’a çok teşekkür ediyoruz. Afet ve acil durumlar için eğitim vermek ve gönüllü bireyler yetiştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Amacımız gençlerin eğitim, spor, kültür, proje gibi dallarda daha aktif olmalarını ve kendi fikirlerini korkmadan çekinmeden ortaya koyabilmeleri için çalışmalar sürdürerek bu sayede ileri görüşlü gençlik oluşumuna katkı sunmak” dedi.
‘Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması’ ve ’1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması’ etkinliği, sivil toplum temsilcileri, akademisyenler ve diğer paydaşların bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımı yapacağı bir platform sunuyor. Etkinlikler, bölgesel işbirliklerini güçlendirme ve küresel düzeyde sivil toplum hareketlerini destekleme amacı taşıyor. Katılımcılar, bölgesel ve uluslararası sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşma fırsatı bulacak.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem