Menü Van Haber | Van Postası Gazetesi | Son Dakika Doğu Anadolu | Sesli Van Haberleri
Tarih: 25.03.2026 09:15
Doğu’da karla karışık yağmur var

Doğu’da karla karışık yağmur var

Facebook Twitter Linked-in

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur, yüksek kesimlerinin ve akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin edildiğini açıkladı.
Meteoroloji uzmanlar buzlanma ve don olayı uyarısında bulunarak, "Bölgemiz genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" dediler.
Uzmanlar ayrıca çığ uyarısı da yaparak şöyle dediler, "Bölgemizde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir"


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —