Tarih: 26.09.2025 20:01

Amedspor, Vanspor Maçına Hazırlıklarına Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Lig'de sezona hızlı bir başlangıç yapan Amedspor, 7. haftada Sarıyer'i 2-0 mağlup ederek büyük bir sevinç yaşadı. Bu galibiyetle moralleri yükselen Amedspor, 8. hafta deplasman maçında Vanspor ile karşı karşıya gelecek.

Hızlı Hazırlık Süreci

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak liderliğinde Amedspor, Vanspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bugün saat 17:30'da Amedspor Şehmuz Özer Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına start verecek olan ekip, yoğun bir tempoda çalışacak.

Van'a Yolculuk Pazar Günü

Amedspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Daha sonra 28 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde karayoluyla Van'a hareket edecek olan Amedspor kafilesi, Van'da son çalışmasını yaparak maç için motivasyonunu artıracak. 

Taraftarlara Çağrı

Amedspor, Vanspor maçında taraftarlarının desteğini bekliyor. Yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda yakalayacağı galibiyetle puan sıralamasında yükselmek ve hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —