DEM’li Cevdet Altındağ İpekyolu’nu terör merkezine mi dönüştürüyor?

İpekyolu Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Cevdet Altındağ, bir yandan 280 kişinin işine son verirken diğer taraftan terörist yakınlarını işe almaya ve önemli görevler vermeye başladı.

Van Haberleri 4.05.2024 14:16:00 1
DEM’li Cevdet Altındağ İpekyolu’nu terör merkezine mi dönüştürüyor?
Tarih: 04.05.2024 14:37 Güncelleme: 04.05.2024 14:42

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

280 çalışanı gözünü kırpmadan bir kalemde işten çıkaran İpekyolu Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Cevdet Altındağ, PKK/KCK terör örgütü mensuplarının yakınlarını işe almaya, görev ve makam vermeye başladı.

DEM PARTİLİ YANDAŞ’A KIYAK İŞ

280 kişiyi işten çıkardığı süreçte tüm eleştirileri ve riskleri de göze alan DEM’li Başkan Cevdet Altındağ Ercan Alantaş’ı işe neden aldı?

Ercan Alantaş’ın işe alınması talimatı nereden geldi?

Yoksa PKK/KCK terör örgütü talimatıyla HDP ve DEM Parti tarından Van’da organize edilen izinsiz gösterilerin aktif katılımcısı ve sempatizan mı?

Başkan Cevdet Altındağ, Ercan Alatnaş’ı hangi özelliği, hangi niteliği, hangi üstün başarısı, İpekyolu Belediyesi’nin hangi acil ve vazgeçilmez ihtiyacı için işe aldı?

PKK’LI TERÖRİST YAKININI İŞE ALDI

İpekyolu Belediyesi’nde 2 hafta önce işe alınan Mehmet Salih İtah kimdir diye yaptığımız araştırmada Temmuz 2020’de öldürülen PKK/ KCK terör örgütü üyesi (Çekdar Soreş) Harun İtah’ın yakını olduğu bilgisine ulaştık.

 

Mehmet Salih İtah, İpekyolu Belediyesi Eski Yazı İşleri Müdürü olan ve terör örgütü PKK/KCK irtibat ve iltisak gerekçesiyle KHK ile ihraç edilen, şu anda da Başkan Cevdet Altındağ’a örtülü danışmanlık yapan Seyfettin İtah’ın yeğeni. Öldürülen terörist Harun İtah ise Seyfettin İtah’ın oğlu.

 

280 kişiyi tek kalemde işten atan İpekyolu Belediyesi’nin DEM’li Başkanı Cevdet Altındağ’ın gözünü karartarak işe aldığı Mehmet Salih İtah “değer ailesi” diye tanımladıkları terörist yakını.

TERÖRİST YAKINI MAKAM ŞOFÖRÜ OLDU

İşe alınan terörist yakını Mehmet Salih İtah sözde eş başkan olarak tanımlanan, gerçekte ise İpekyolu Belediye Meclis Üyesi olan Canan Uzunay’ın makam şoförü olarak görevlendirildi.

TERÖRİST YAKININI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YAPTI

İpekyolu Personel A.Ş.’de işçi statüsünde çalışan ve aslen Muş Malazgirtli olan, PKK/YPG'li teröristin kardeşi Murat Arman hukuka aykırı bir şekilde Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

HDP’li dönemde “değer ailesi” olarak işe alınan ve kendisini kamufle etmeyi başaran Murat Arman, İpekyolu Belediyesi’nin kalbi niteliğinde olan Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.

Murat Arman ile ilgili yaptığımız araştırmada ise 15.08.2022’de MİT operasyonu ile öldürülen PKK/YPG'nin sözde Aynularab yürütme konseyi üyesi Erhan Arman'ın kardeşi olduğu bilgisine ulaştık.

Edindiğimiz bilgiye göre, PKK'ya katılım yapmak üzereyken 2012'de yakalanan "Berxwedan Muş" kod adlı terörist Erhan Arman, serbest bırakılmasının ardından 2013'te Muş kırsalında örgüte katıldı.

MİT OPERASYONUNDA ÖLDÜRÜLEN PKK/YPG'Lİ TERÖRİST ERHAN ARMAN

MURAT ARMAN ATAMASI OSMAN BAYDEMİR’İ HATIRLATTI

Taşeron Yasası kapsamında İpekyolu Personel A.Ş.’de çalışan bir işçi nasıl olur da Özel Kalem Müdürü olarak atanır?

Taşeron işçi ve terörist yakını olan Murat Arman’ın hukuka aykırı bir şekilde Özel Kalem Müdürlüğüne getirilmesi, terör örgütü üyesi olan çöpçüsü tarafından sorgulanan Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i hatırlattı.

BAŞKAN CEVDET ALTINDAĞ TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN MI YÖNETİLİYOR?

İpekyolu Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, belediye yönetimi açısından başkanlık ile kurum arasındaki iletişimin kurulduğu ve en özel bilgilerin paylaşıldığı bir görev. Ayrıca Belediye Başkanı ile görüşmek isteyenlerle, başkanın şehirdeki kurum ve kişilerle olan iletişimini, ilişkilerini organize eden bir makam.

Yapılan alım, görevlendirme ve atamalarla Belediye Başkanı Cevdet Altındağ’ın başkanlık görevleri ve yetkileri değer ailesi olarak tanımlanan kişiler üzerinden PKK/KCK terör örgütü tarafından mı yönlendirilecek?

*DEĞER AİLESİ: PKK/KCK terör örgütü üyelerinden dağda olanların, hapiste olanların veya öldürülenlerin yakınlarına değer ailesi diyorlar. DEM’li başkanların yönetimindeki belediyelerde de işe alımlarda bunlara öncelik veriliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


C yvz
4.05.2024 20:27:34
Kabul etmesin inşallah bu kadar insana ekmeğiyle oynadılar yalandan insanların ekmeğiyle oynadılar Allah kabul etmesin inşallah Allah onların ekmeğini onların kursağından kesin inşallah bugünün yarını da var devlet bugünü unutur yarına gerekeni yapar kimse unutmasın

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem