Tuba GÜLEŞCE TATLI


Ölüyoruz.. Öldürüyorlar...

Ölüyoruz.. Öldürüyorlar...


Ölüyoruz... Öldürüyorlar...



Açık kapalı demeden, bebek yaşlı demeden her gün öldürüyorlar.

 

Hani şu mini etekli hatunu görünce tahrik olan zat var ya çarşaflı kadına da tecavüz edip öldürdü.

 

Hani şu açık giyiniyorsa yolludur, onun da gönlü vardır diye savunma yapan zat var ya ellerine kadar kapalı kadına da tecavüz edip öldürdü.

 

Hani şu ama bana güldü cilve yaptı diyen zat var ya üç yaşında ki bebeğe de tecavüz edip öldürdü. Anüsünü parçalayacak kadar, bağırsaklarını yırtacak kadar, kulak zarını patlatacak kadar cilve yapmıştı oysa!!! Ne vardı ki bunda! Bir an zevke gelmişti işini görüp gidecekti o kadar bağırmanın ne anlamı vardı be KADIN(!) Üç yaşında olabilirdin ama sen en nihayetinde kadındın(!)  Allah erkeğe nefs vermiş ya o an yapmak zorundaydı o an kendini tatmin etmek zorundaydı, neden o kadar ağladın da bağırdın be KADIN(!)!!

...

Çok yandı canım, çok yandı annecim. Ben ne anlardım ki cinsellikten. Şeker vereyim mi sana deyince amca, çok sevindim tuttum elinden. Bana çok kötü şeyler yaptı annecim. Ağladım ağladım ama ağzımı da tıkadı bağıramadım annecim.

Babacım! Sesimi duysan koşar gelirdin değil mi babacım! Hani annem bana kızınca hep kahramanım olurdun beni korurdun ya. Sesimi duysan yine beni korurdun değil mi babacım? Çok yandı canım, çok yandı babacım.



Daha parka gidecektim saatlerce  oynayacaktım annem öyle demişti. Sonra kuzum büyüyeceksin okula gideceksin orda daha çok arkadaşın olacak demişti. Daha çok arkadaşım daha çok oyuncağım olacaktı. Ama Çok yandı canım, çok annecim.



Sonra dindi acım annecim. Beyazlar içinde bir melek geldi yanıma. Beni anneme götür diye seslendim. Ama seni annenden bile çok sevecek BİR'inin yanına, cennete götüreceğim dedi. Sahi beni senden daha çok seven var mıydı annecim?

Koskoca(!) 3 sene yaşadım bu dünyada biraz da cennette oynayabilir miyim annecim?



...

Ölüyoruz çünkü öldürüyorlar. Ölüyoruz çünkü acımadan bizi katlediyorlar. Ölüyoruz çünkü veda hutbesinde 'Kadınlar  size Allah'ın emanetidir' diyen Efendimiz (SAV)’i  hiç tanımıyorlar.