Vanspor, Ankara Demirspor'la karşılaşıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı son 6 maçta galip gelemeyen Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

Van Haberleri 19.12.2023 12:50:00 0
Vanspor, Ankara Demirspor
Tarih: 19.12.2023 12:58 Güncelleme: 19.12.2023 13:36

Oynadığı son 6 maçta 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, galibiyete hasret kaldı. Zorlu deplasmanda Başkent temsilcisini mağlup etmek isteyen Van temsilcisi, 3 puan için mücadele edecek.

Son olarak sahasında konuk ettiği Beyoğlu Yeni Çarşı'ya 2-1 mağlup olan Vanspor, ağır yara almıştı. Bu mağlubiyet sonrası teknik direktör Ersin Aka ile yollar alırken, göreve ise Murat Yıldırım getirilmişti. Bugün Ankara Demirspor karşısında çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Ev sahibi takım Metin Akpunar teknik sorumluluğunda sahaya; Taha Cengiz Demirtaş, Ender Gör, Efşan Geçgin, Bertu Alican Özyürek, Burak Çolak, Mustafa Fettahoğlu, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Ümit Yasin Arslan, Barış Zeren, Yücel Candemir ve Mücahit Can Akçay onbiri ile çıkıyor.

Konuk Vanspor ise Murat Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Furkan Saki, Harun Kavaklıdere, Bekir Can Kara, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Edem Seçgin, Bahattin Berke Demircan, Medeni Bingöl ve Burak Kavlak onbiri ile çıkıyor.

TCDD Ankara Demirspor Stadında saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi; Yusuf Adnan Kendiriciler, Selim Şenöz, Şükrü Çavcı ve Ugurcan Gökler hakem dörtlüsü yönetecek.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem