Van’da hatalı park trafiği felç etti!

Van’ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde park sorunu devam ediyor. Aracını hatalı park eden sürücü trafiği kilitledi.

Van Haberleri 11.10.2023 15:55:00 0
Van’da hatalı park trafiği felç etti!
Tarih: 11.10.2023 15:56 Güncelleme: 11.10.2023 17:48

Van merkezde trafik çilesi sürüyor. Kentin en işlek caddelerinde yapılan yanlış ve çift şeritli araç parkı trafiği alt üst ediyor. Hatalı park edilen araç nedeniyle yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu.

Van Valiliği önündeki ara yolun bağlantı noktasına yanlış park edilen araçtan dolayı Cumhuriyet Caddesi’nde trafik kilitlendi. Beton Mikseri, araçtan dolayı geçiş yapamayınca arkasında metrelerce araç kuyruğu oluştu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla yol güçlükle açıldı. Dakikalarca bekleyen sürücüler öfkelenerek kornalara basmaya başladı.

Van'da hemen hemen her noktada görülen hatalı ve çift sıra park sorunu, şehrin işlek cadde ve sokaklarında devam ediyor. Cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar, trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Van'da, işlek cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar yoldan geçen sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, defalarca gündeme getirilen soruna çözüm bulunmaması ise, tepkilere neden oluyor.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Anahtar Kelimeler: hatalı trafiği !
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem