Van'da Bayram Alışverişi Zirve Yaptı

Van'da şeker ve çikolataya bayram bereketi: Fiyatlar 150 TL'den 400 TL'ye değişiyor.

Van Haberleri 7.04.2024 23:47:00 0
Van
Tarih: 07.04.2024 23:53 Güncelleme: 07.04.2024 23:56

Bayram heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Van'da alışveriş merkezleri, çarşılar ve pazar yerleri oldukça hareketlendi. Vatandaşlar, bayram için gerekli alışverişleri yapmak adına yoğun bir şekilde dükkanları doldurarak, şehirde görülmemiş bir yoğunluk oluşturuyor.

ŞEKER VE ÇİKOLATALAR VİTRİNLERİ SÜSLÜYOR

#### Şeker ve Çikolatalar Vitrinleri Süslüyor
Van genelinde, özellikle şeker ve çikolatalar, market ve alışveriş merkezlerinin vitrinlerinde yerini alarak göz kamaştırıyor. Başlangıç fiyatları 150 TL olan şekerlerin fiyatları, marka ve kaliteye göre artış gösteriyor. Vatandaşlar, bayramda misafirlere ikram etmek üzere gelenekselleşmiş tatlı alışverişleri için şekerci dükkanlarının yolunu tutuyor.

ALIŞVERİŞTE EN YOĞUN GÜN: ARİFE

Şekerci esnafı tezgahlarını çeşit çeşit şeker ve çikolatalarla donatırken, kilogram fiyatları 150 ile 400 lira arasında değişen tatlılar en yoğun şekilde arife günü satışa sunuluyor. Esnaf, bayram yaklaştıkça fiyatların arttığına dikkat çekiyor.

VATANDAŞLARIN TATLI TELAŞI

Şeker ve çikolataların yer aldığı kuyruklar, Van'ın her köşesinde görülebilen bir sahne haline gelmiş durumda. Tüm vatandaşlar, bütçelerine uygun ürünleri bularak bayram alışverişini tamamlamaya çalışırken, çocuklar da bayram şekerlerini büyük bir heyecanla bekliyor.

RAMAZAN BAYRAMI'NIN GETİRDİĞİ COŞKU

Aileler ve yakınlar bayramı hasretle karşılayarak, yakınlarını ziyaret etmeye ve evlerine gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Çocuklara alınan bayramlık elbiseler, ayakkabılar ve şekerler alışverişin vazgeçilmez unsurları arasında yerini alıyor.

ESNAFLAR HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜN SUNUYOR

Alışverişin yoğun olduğu Ramazan Bayramı öncesinde esnaflar, her bütçeye uygun çeşitli tatlı seçeneklerini müşterilerine sunmaktan memnuniyet duyuyor. Çikolatalı şekerlerden bal içerikli tatlılara kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren dükkanlar, bayramın tatlı telaşını yansıtıyor.

Vatandaşlar ve esnaflar tam anlamıyla bayram hazırlıkları içerisinde. Bayramın olmazsa olmazı şekerler, her bütçeye uygun seçeneklerle raflarda yerini alırken, çocukların sevgilisi bayram şekerleri ise mutluluk kaynağı olmaya devam ediyor. Bu özel günlerde birlik, beraberlik ve paylaşım ruhunu yansıtan Ramazan Bayramı'nda, alışveriş yoğunluğu tüm güzellikleriyle süregidiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' Bayram Alışverişi Zirve Yaptı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem