Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sahil iftarlarına son verdi

AK Partili Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, göreve başlamasının birinci yılında video konferas yoluyla düzenlediği basın toplantısında yapılmasını doğru bulmadığı Edremit sahilinde düzenlenen iftar programlarını yapmayacakları

Van Haberleri 15.04.2020 15:37:50 0
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sahil iftarlarına son verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL/ Ziya Türk'ün Haberi

Video konferans basın toplantısı düzenleyen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yapılmasını doğru bulmadığı Edremit sahilinde düzenlenen iftar programlarını yapmayacaklarını söyledi. 

Yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle Edremit Belediyesi olarak yapmayı planladıkları faaliyetleri değerlendiren Başkan İsmail Say, Ramazan'da özüne ve manasına uygun olarak faaliyetler yapacaklarını ifade etti.

“EDREMİT SAHİL İFTARLARI SON BULDU”
Gönül belediyeciliğinin temelinin kaynakları israf etmeden hak sahipleri ile buluşturmak olduğuna dikkat çeken Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “Edremitlilerin yararlanamadığı ve ciddi israfların da meydana geldiği, sahilde düzenlenen iftar programlarını doğru bulmuyorum. Bu nedenle sahilde düzenlenen iftar çadırı ve programlarını yapmayacağız” dedi

“DEZAVANTAJLILARLA BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Edremit sahilde gösterişli ve bol israflı iftar programları yerine dezavantajlı kişi ve guruplara destek olacaklarını söyleyen Başkan Say, “Vefa Sosyal Destek Gurubu ile yapılan çalışmalarda da görüyoruz ki gerçekten yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşlarımız var. Biz aşevimizdeki imkanlarımızla birlikte dezavantajlı olduğunu bildiğimiz ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtacağız, çocuk yetiştirme yurdu gibi dezavantajlıların kaldığı kurumsal yapılara destek olacağız. Verdiğimiz destekler ve duygularımızla onların yanlarında olacağız, onlara yalnız olmadıklarını hissettireceğiz” dedi.

SAHİLDEKİ KÜLTÜREL FAALİYETLER DEVAM EDECEK
Edremit sahilinde yapılan kültürel faaliyetleri sürdüreceklerini belirten Başkan İsmail Say, “Korona virüs salgını ile ilgili mücadele sürecini başarı ile tamamladıktan sonra, Edremit sahilinde düzenlediğimiz kültürel etkinliklerimizi kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Çünkü Edremit turizm ve kültür merkezi olarak yükselen bir değerdir” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem