Ak Parti Van Milletvekillerinden şehitler için taziye mesajı 

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İrfan Kartal ve Osman Nuri Gülaçar Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatış

Van Haberleri 17.07.2020 00:02:53 0
Ak Parti Van Milletvekillerinden şehitler için taziye mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İrfan Kartal ve Osman Nuri Gülaçar sosyal medya hesabı üzerinden Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 Asker için taziye mesajı yayımladı.

27. Dönem Van Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas, “Siirt Pervari’de teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Polislerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemizin ve Emniyet güçlerimizin başı sağ olsun. Keşif uçuşu sırasında Artos dağına çarparak düşen uçakta 7 polisimiz Şehit olmuştur. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin ve emniyet camiamızın başı sağ olsun.” 

27.Dönem Ak Parti Van Milletvekili, TBMM KİT Komisyon Üyesi İrfan Kartal, “Gevaş İlçemizde Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan keşif uçağımızda bulunan 7 Emniyet mensubumuz, Siirt Pervari’ de ise çıkan çatışma sonucu 2 özel harekât polisimiz şehit olmuştur.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize sabırlar diliyorum.” 

AK Parti MKYK Üyesi, Van Milletvekili ve Türkiye-İran Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Osman Nuri Gülaçar, “Gevaş ilçemizde Artos Dağı'na çarpan keşif uçağında 7 Emniyet mensubumuz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.  Hepimizin başı sağ olsun.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem