Ünlü oyuncu Furkan Aksoy Muharrem İnce'nin sözlerine isyan etti: Vallahi de yalan söylüyor

Muharrem İnce'nin kameralar karşısına geçip 'Burada 116 saattir devlet yok." açıklamasına ünlü oyuncu Furkan Aksoy tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aksoy, "Vallahi yalan söylüyor." ifadelerini kullandı.

Genel 13.02.2023 00:27:00 0
Ünlü oyuncu Furkan Aksoy Muharrem İnce
Tarih: 13.02.2023 00:32

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde ciddi hasara neden olurken, binlerce vatandaşımız da hayatını kaybetti. Depremin ilk anından itibaren, devlet tüm birimleriyle bölgede arama kurtarma faaliyetlerine başlarken, vatandaşlar da depremzedelere yardım için seferber oldu.

Ancak Türkiye'nin birlik olduğu bu günlerde provokasyonlar da eksik olmuyor. Gerek siyasetçiler, gerek gazeteciler, ve sosyal medya fenomenleri gerçeği ortaya koymak yerine yalan haberlerle ortamı daha da geriyor. Bu dezenformasyon ve algı çalışmalarına vatandaşlar tepki gösterdi. Bu yalan bilgilerin ise gerçeği tek tek ortaya çıkıyor.

ÜNLÜ OYUNCUDAN MUHARREM İNCE'YE YALANLAMA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Adıyaman merkezde yaptığı açıklamada 116 saattir burada devlet yok” dedi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnce, "116 saatir yoksunuz, çadırı kuramamışsın, enkazın altınadan bir kişi çıkarıyorsun, ama enkaz altında onlarca kişi var." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Furkan Aksoy, Muharrem İnce'nin bu açıklamasını yalanladı. Kendisi de deprem bölgesinde olan Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vallahi de billahi de yalan söylüyor. 2. günden beri Adıyaman'dayım. Devlet burada, asker burada, polis burada. Bu afeti siyasete bulaştıran herkesin Allah belasını versin." ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem