Türk Kızılay Ramazan erzak kolisi başvuru ekranı açıldı

Türk Kızılay ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımı yapacağını açıkladı. Başvurular online olarak alınacaktır. Başvuru ekranı açıldı! Tıkla-başvur!

Genel 22.03.2023 23:13:00 3
Türk Kızılay Ramazan erzak kolisi başvuru ekranı açıldı
Tarih: 22.03.2023 23:19

İhtiyaç sahibi olan aileler için çeşitli kamu kurumları ve belediyeler Ramazan ayı boyunca yardım yapacağı bilgisi bugünler de paylaşılmaya başlanmıştır. İlk açıklama Kızılay tarafından geldi ve 11 ayın Sultanı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin yardımına koştu! Yüz binlerce ailelere yardım ulaştıran kurum, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmıştır. İnsanların temek ihtiyaç seviyesinde olan yardımları düzenli olarak ailelere ulaştırmaktadır.

Açıklamış olduğu son yardım paketi ise ramazan ayı için erzak kolisi paketidir. Kızılay erzak kolisi paketine nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Erzak paketleri içerisinde neler bulunmaktadır?

Yardım Başvuruları Nasıl Yapılacaktır?
Kızılay erzak yardımı paketine başvurular kamu kurumunun resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar aşağıda bırakmış olduğumuz başvuru linki üzerinden başvurularını yapacaklardır. Başvuru linkine tıkladığınızda karşınıza çıkan sayda da sizden; ad soyad, doğum tarihi, cinsiyet, e-posta adresiniz, cep telefonunuz, bulunduğunuz il ilçe, ev adresiniz ve başvuru nedeniniz ile ilgili olan alanları doldurmanız istenmektedir. İstenilen bilgileri doğru olarak doldurduğunuzdan emin olduktan sonra başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz.

YARDIM KOLİSİ BAŞVURU LİNKİ

Erzak Kolileri Ne Zaman Dağıtılacak?
Yardım faaliyetleri için başvuru ekranı bugün aktif hale gelmiştir. Yardım kolilerinin ne zaman dağıtılacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır. Resmi açıklamanın yapılmasının ardından haberimizde yerini alacaktır.

Yardım Kolilerinin İçerisinde Neler Var?
Kızılay yardım kolisi içerisinde temel gıda olarak; bulgur, pirinç, kuru fasulye, makarna, toz şeker, sıvı yağ, zeytin, kırmızı mercimek, salça, un, çay ve bulgur bulunmaktadır.


Emine polat
12.04.2023 04:31:55
Gida ve çocuklarıma bayramlık kıyafet istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Elif Özdemir
8.09.2023 16:37:15
Gıda yardımıni almak istiyorum iki çocuğum var eşim calismiyor

Sema Aygün
29.01.2024 20:47:05
Ben calısamıyorum böbrek rahatsızlıgım var 2 kızım var esiminde aldıgı maaş yetmiyorum yardım istiyorum

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem