Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı! Sefirin Kızı 9. yeni bölüm fragmanı yayında!

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı sevilen dizinin izleyicileri tarafından aratılmaya başladı. Başrollerini güzel oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı dizi kısa süre içerisinde reyting sı

Magazin 11.02.2020 11:19:36 0
Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı! Sefirin Kızı 9. yeni bölüm fragmanı yayında!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sefirin Kızı 9. yeni bölüm fragmanı yayında! Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 10 Şubat Pazartesi günü yayınlanan 8. bölümünde Sancar, Nare’nin Melek’i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye döner. Onu tek yaralayan kızının yokluğu değildir. Sefirin kızı geçmişte olduğu gibi bir kez daha onu terketmiştir. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında gerçekler ortayaç çıkıyor. Nare, Sancar'ı yakından ilgilendiren bir video buluyor ve videoyla ilgili "Sancar'ın Akın'ı öldürmesine ve sonrada kendini yok etmesine sebep olacak bir şey var. Sancar bunu kesinlikle görmemeli" diyor. Ve sancar telefonu Nare'nin elinden alıyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEFİRİN KIZI 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEFİRİN KIZI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Sancar, Nare’nin Melek’i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye döner. Onu tek yaralayan kızının yokluğu değildir. Sefirin kızı geçmişte olduğu gibi bir kez daha onu terketmiştir. Hem de yıllarca birbirlerine yazdıkları mektuplara ihanet edercesine ona değil, Gediz’e mektup bırakarak. Bu ihanetin acısını, yıllardır sakladığı mektuplardan çıkarmaya kalkar.

Akın’ın kendi vebası olduğuna inanan ve bu mikrobun başkalarına bulaşmasına izin vermemek için onu peşine takan Nare, planında başarılı olur. Akın çok geçmeden Nare’nin Barselona’da olduğunu öğrenir. Polis tarafından arandığı için, sahte pasaport alıp Barselona’ya gitmenin yollarını arar.

Ancak Nare’nin nereye gittiğini tek öğrenen Akın değildir. Sancar ve Gediz de Nare’nin babasının imzasını taklit ederek Barselona’ya gittiğini öğrenirler. Sancar Güven Çelebi’yi onunla birlikte Barselona’ya gitmeye ve torununu geri getirmeye razı eder. Gediz de onların peşinden gitmeye kalkınca işler karışır.

Şimdi Nare’nin çok büyük bir sorunu vardır. Sadece Akın’ı peşine takmayı planlamıştır ama babası, sevdiği adam ve en yakın arkadaşı da Akın’la birlikte Barselona yollarına düşmüşlerdir!

SEFİRİN KIZI OYUNCU KADROSU

Sancar Efeoğlu- Engin Akyürek

Nare- Neslihan Atagül Doğulu

Gediz- Uraz Kaygılaroğlu

Yahya- Doğukan Polat

Elvan- Hivda Zizan Alp

Refika - Özlem Çakar Yalçınkaya

Akın- Erhan Alpay

Güven- Erdal Küçükkömürcü

Halise- Gonca Cilasun

Menekşe- Tülin Yazkan

Müge- Esra Kızıldoğan

Zehra- Cemre Öktem

Kavruk Ömer- Edip Tepeli

Melek- Beren Gençalp


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem