Özel Güvenlikçilere özel eğitim

Genel 8.01.2018 12:18:49 0
Özel Güvenlikçilere özel eğitim
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya’da görev yapan yaklaşık bin 700 özel güvenlik görevlisine İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Polis Başmüfettişleri tarafından eğitim veriliyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları ile Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından temel hak ve hürriyetlerin korunmasının yanı sıra kolluk hizmetlerinin tamamlayıcısı olan özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programları düzenleniyor. Bu kapsamda Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen programla Malatya’da özel güvenliklere eğitim veriliyor. Eğitim seminerinde İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetlene Başkanlığı Polis Baş müfettişleri tarafından bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması, etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri ve özel güvenlik hukuku alanlarında eğitim verildi.
Her gün 500 özel güvenlikçiye verilecek eğitimler 3 gün sürecek. Seminerlerde AFAD Başkanlığı personelince de eğitim verilecek.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem