Kartal'da 'Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor' etkinliği

İSTANBUL (AA) - Kartal Belediyesi tarafından başlatılan "Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor" etkinliği, ilçenin 4 farklı noktasında devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların uzman eğitmen gözetiminde 2 saat.

Genel 29.07.2019 16:34:48 0
Kartal
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Kartal Belediyesi tarafından başlatılan "Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor" etkinliği, ilçenin 4 farklı noktasında devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların uzman eğitmen gözetiminde 2 saat boyunca spor yaparak ter döktüğü etkinlikte katılım her geçen hafta artıyor. 06 Temmuz - 06 Ekim'de her hafta sonu tekrarlanacak etkinlikte vatandaşlar bilinçli ve programlı bir şekilde spor yapıyor.

Kartal'da aynı anda 4 farklı noktada spor yapılmasını hedefleyen etkinliğin 4. haftasında sıcak havaya rağmen katılım yüksek oldu.

Kordonboyu, Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı, Uğur Mumcu Mahallesi Adnan Kahveci Parkı ve Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı'nda uzman eğitmenler rehberliğinde spor yapan vatandaşların şapka ve su gibi ihtiyaçları da Kartal Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından karşılanıyor.




Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem