Gençlik Kolları Başkanı Avcı: İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız

AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, İpekyolu ilçesini İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak İpekyolu ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Van Haberleri 13.11.2023 17:10:00 0
Gençlik Kolları Başkanı Avcı: İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız
Tarih: 13.11.2023 17:16 Güncelleme: 13.11.2023 18:23

 AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, İpekyolu ilçesini Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak İpekyolu ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Avcı, İpekyolu ilçesinin Van’ın en büyük ve en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, “İpekyolu, Van’ın kalbi, kültürü, tarihi ve ekonomisi demektir. Bu ilçeyi AK belediyecilikle buluşturmak için mahalle mahalle, sokak, sokak, kapı, kapı gece gündüz demeden çalışacağız. İpekyolu’na yakışan, halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha temiz ve daha modern bir hale getirecek projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için hem teşkilatımız hem de halkımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Avcı, 2024 yerel seçimlerinin İpekyolu ilçesi için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, “2024 yılı, İpekyolu’nun AK belediyecilikle tanışacağı yıl. 2024 yılı, İpekyolu’nun kaderinin değişeceği yıl. 2024 yılı, İpekyolu’nun zafer yılı olacak. Biz buna inanıyoruz, halkımız da buna inanıyor. İnşallah, 2024 yılında İpekyolu’nda AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” diye konuştu.

Avcı, son olarak İpekyolu halkına teşekkür ederek, “İpekyolu halkı, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük bir sevgi ve destek gösterdi. Biz de bu sevgi ve desteğe layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. İpekyolu halkı, AK Parti’yi yalnız bırakmayacak, AK Parti de İpekyolu’nu yalnız bırakmayacak. AK Parti de İpekyolu’nu istiyor. İpekyolu halkına şimdiden teşekkür ediyor ve 2024 yerel seçimlerinde partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunacak belediye başkan adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem