Fahriye Evcen'in üniversite yıllığı gündem oldu

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen magazin gündeminden düşmüyor.

Magazin 21.11.2022 03:32:00 0
Fahriye Evcen
Tarih: 21.11.2022 03:35

Şimdilerde 2. çocuğunu kucağına almaya hazırlanan güzel oyuncunun üniversite yıllarına ait okul yıllığı sosyal medyada gündem oldu. Evcen'in hiçbir şey yazılmayan okul yıllığı herkesi şoke etti. 

Kendisi gibi oyuncu eşi Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan, oğulları Karan'ın ardından şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşayan Fahriye Evcen'in üniversite yıllarına ait olan okul yıllığı yeniden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

ARKADAŞLARI BİR ŞEY YAZMADI
2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olan Fahriye Evcen, kep töreninde kız arkadaşlarıyla peş peşe pozlar vermişti. Eğlenceli pozlarıyla dikkat çeken Evcen'in üniversite için hazırlanan yıllığındaki bir detay dikkat çekmişti.

Evcen'in diğer öğrencilerin yanı sıra okul yıllığında hiçbir arkadaşının yorum yazmaması dikkat çekmişti. Evcen'in boş kalan anı kısmına ise okul tarafından "Arkadaşımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyoruz" yazıldı.

O dönem oyunculuk kariyerine başlayan Evcen'in yoğun iş temposundan dolayı okula gidemediği bu yüzden de pek arkadaşının olmadığı ileri sürüldü.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem