Duyunca çok şaşıracaksınız! Ayaklara alüminyum folyo koyduğunuzda bakın ne oluyor

Neredeyse her evde bulunan alüminyum folyonun birbirinden farklı kullanım alanları olduğunu biliyor muydunuz?

Genel 24.07.2023 12:51:00 0
Duyunca çok şaşıracaksınız! Ayaklara alüminyum folyo koyduğunuzda bakın ne oluyor
Tarih: 24.07.2023 12:55

Pek çok kişi alüminyum folyonın yalnızca mutfaklarda kullanıldığını düşünüyor. Ancak bu malzeme hayatımızı kolaylaştıracak pek çok noktada kullanılabiliyor. Öyle ki alüminyum folyo sağlık için de çok faydalı... Peki, ama nasıl?

Eklem ağrıları: Alüminyum folyoların eklem ağrılarını giderme özelliği bulunur. Eklem ağrılarını gidermek için alüminyum folyoyu eklem ağrısının oluştuğu bölgeye sarın ve üzerini bandaj le sıkılaştırın. Ağrıların olduğu bölgeyi bu şekilde 2 gün bekletin. Ağrıların geçmeye başladığına şahit olacaksınız.

Foto - Duyunca çok şaşıracaksınız! Ayaklara alüminyum folyo koyduğunuzda bakın ne oluyor

Makas bileme: Bir alüminyum folyo levhasını sararak kalınlaştırın. Ardından makas ile kesmeye başlayın. İşiniz bittiğine makas daha keskin olacaktır.

Kıyafetlerde elektriklenmeler: Elektriklenmeler sentetik kıyafetlerde çok olur. Bu soruna karşı bir top alüminyum folyo alabilir ve kıyafete top alüminyum sürtünce elektriklenmeden eser kalmayacak.

Wifi ağının etkisini genişletme: Alüminyum folyo ile bir tabaka oluşturmak ve bu tabakayı bir yansıtıcı olarak kullanmak mümkün. Tabakanın baktığı yere sinyaller güçlenerek yansıyacaktır.

Huni: Huni kullanmanız gerekiyor ancak herhangi bir yerde bulamıyorsanız, bu durumda yine alüminyum folyo kullanabilirsiniz. Bir alüminyum folyoyu huni şeklini vererek kalın şekilde sarmaya başlayın. birkaç tur atmanız yeterli olacaktır. Orta kısmını açık bırakacağınız folyoyu kullanabilirsiniz. Kaynak: Haber Global
 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem