Başkan Öndil, çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Van ve Edremit İlçe teşkilatlarının birçok kademesinde uzun yıllar görev yapan Kenan Öndil, kısa bir zaman önce görevi devraldıktan sonra çalışmalarına başladı.

Van Haberleri 22.09.2023 23:46:00 0
Başkan Öndil, çalışmalarını hızlandırdı
Tarih: 22.09.2023 23:49 Güncelleme: 22.09.2023 23:50

AK Parti Van ve Edremit İlçe teşkilatlarının birçok kademesinde uzun yıllar görev yapan Kenan Öndil, az bir zaman önce görevi devraldıktan sonra çalışmalarına başladı. Başkan Öndil, ilk olarak ilçe başkanlığı'ndan başlayarak Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve mescid, toplantı salonu vatandaşların daha rahat sorunlarını dinleyecek  sıkıntılarını anlatabilecek çalışmaların ortamının hazırlığı içine girdi.

AK Parti’nin kuruluşunda bu yana birçok kademesinde görev alan tecrübeli siyasetçi Başkan Kenan Öndil, vatandaşların partiyle daha çok kaynaşması için ilçede hummalı bir çalışma başlattı. Öndil, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları toplantı salonuyla, mescidi yeniledi.

Başkan Öndil, "Gençlerimizin ve ilçemizin hizmetindeyiz. Partimizi daha ileriye taşımak için yılmadan, ilk günkü heyecan ve azimle yönetimimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti, büyük kentlerin büyük ilçeleriyle ilgili seçmen analizi çalışmasına hız verdi. Van'ın Edremit ilçesi gibi ilçelerinin siyaset potansiyeli ölçülecek. Öndil, "Parti ayrımı olmaksızın yapılacak bu çalışma ile adayların daha doğru bir şekilde belirlenmesi ve vatandaşın nabzının yoklanması hedefleniyor." şeklinde konuştu.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem