Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik'in okul ziyaretleri devam ediyor

Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, ilçedeki Ortayol ilk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştur.

Van Haberleri 9.01.2024 13:16:00 0
Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik
Tarih: 09.01.2024 13:19 Güncelleme: 09.01.2024 13:21

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye gayret gösteren Kaymakam Çelik,Başkale’nin Ortayol Mahallesi’ndeki okulu ziyaret etti. Ortayol İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret edip okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, okula yeni başlayan minik öğrencilere  kitap, ana okulu öğrencilerine ise oyuncak hediye etti.

Ortayol mahallesindeki vatandaşlarlada buluşarak taleplerini dinleyen Kaymakam Çelik, LGS sınavına hazırlanan ve deneme sınavında ilçede derece yapan ögrencilerin ailelerini evlerinde  ziyaret etti.

BAŞKALE’DE ADEM SERGİSİ

Başkale ADEM kursiyerleri ilçede yıl sonu sergisi gerçekleştirdi. Başkale Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi ve Halk Eğitim 2023 Yıl Sonu Sergisininin açılışını gerçekleştiren Kaymakam ve Belediye Başkan v. Mustafa Çelik ve protokol üyeleri tüm kursiyer ve öğretmenleri tebrik etti. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem