Ardahan’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Ardahan’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Spor 19.05.2024 13:04:30 0
Ardahan’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Tarih: 19.05.2024 13:04
Ardahan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlandı.
Karagöl Mahallesindeki 80. Yıl Cumhuriyet Stadındaki kutlamalara Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, günün anlam ve önemini beliren konuşmasını gerçekleştirdi. Demir, konuşmasında, ’’Bugün ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dava ve silah arkadaşlarıyla birlikte yedi düzel düşmanın Türk topraklarına saldırışına masum ve temiz kalpli Anadolu insanının yıllar süren gözyaşına dur demek için çıktığı mukaddes deniz yolculuğunu tamamlayarak Anadolu topraklarına bastığı umutların yeşerdiği gündür. 19 Mayıs kurtuluş meşalesinin yakıldığı gün olarak; genciyle, yaşlısıyla, kadını erkeğiyle vatan müdafaası için tek yürek olabilmeyi başarmış kahraman Türk milletinin yeniden şahlanışının başlangıç günüdür. Tarih boyu esir düşmemiş, mertlikten taviz vermemiş, sadece barış için savaşan kahraman Türk’ün zulme baş kaldırışının ve Anadolu’nun yeniden vatan olma adıdır" dedi.
Konuşmanın ardından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik, judo ve güreş sporcuları bir gösteri gerçekleştirdi. Halk oyunları gösterisinin ardından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem