Alanya’da Konaklayabileceğiniz En Konforlu İslami Otel: Wome Deluxe

İslami otel araştırması yaparak saatlerce internette zaman kaybetmenize hiç gerek yok.

Ekonomi 29.04.2024 12:04:00 0
Alanya’da Konaklayabileceğiniz En Konforlu İslami Otel: Wome Deluxe
Tarih: 29.04.2024 12:08

İslami otel araştırması yaparak saatlerce internette zaman kaybetmenize hiç gerek yok. Eğer aradığınız özellikler konfor, temizlik, lüks bir ortam, leziz yemekler ve İslami değerlere uygun bir hizmet ise tercihinizi Wome Deluxe otelden yana yapabilirsiniz. Antalya’nın Alanya ilçesinde hizmet veren bu otelde hayatınızın en güzel tatilinizi geçirebilirsiniz. Çünkü bu otel, konukların eşsiz bir tatil deneyimi yaşaması için her türlü detayın düşünüldüğü konaklama adreslerinden biridir.

Öncelikle otelin harika bir manzara eşliğinde tatil yapma imkânı sunduğunu belirtelim. Otel odasından göreceğiniz manzara sizi kendine hayran bırakacak! Deniz kenarında hizmet veren bir otel olmasının ayrıcalıklarından tüm konukların rahatlıkla faydalanmasına olanak tanıyor. Plajda güneşlenme ve Alanya’nın eşsiz denizinde yüzme keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz otellerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu açıdan bakıldığında tatil keyfini taçlandıran manzaralar sunan bir otel olduğunu belirtmek mümkündür.

Peki, tatilde seçiminizi Wome Deluxe yönünde yaptığınızda otelde ne gibi hizmetler ve olanaklar size sunulacak? Bu sorunun yanıtına dair bazı örnekler verebiliriz.

Helal Yiyecekler Servis Edilir

Otelde tamamen İslami kaidelere uygun bir hizmet sunulduğundan yalnızca helal yiyeceklerle hazırlanan yemeklerin servis edildiğini söyleyebiliriz. İslam dinine göre tüketilmesi yasak olan yani haram olan gıdalar bu otelde asla kullanılmıyor. Dolayısıyla otelde kalan misafirler de sunulan yemek seçeneklerine dair “acaba helal mi” noktasında bir endişe yaşamıyorlar. Muhafazakar otellerde aranan özelliklerden biri olan helal yiyecekler beklentisini Wome Deluxe Otel’in karşıladığını söyleyebiliriz.

Alkolsüzlük Kuralı Var

Otelin uyguladığı önemli bir kural daha var. O da alkol kullanımına izin verilmemesidir. Alkolsüzlük kuralının uygulandığı otelde alkollü içecekler bar bölümünde ya da tesisin farklı bir yerinde bulunmaz. Aynı zamanda otel odalarında da alkollü içeceklerin olmadığını ekleyelim. Alkolsüzlük kuralı, İslami otellerin tamamında uygulanan kurallardan biridir. Bunun nedeni ise alkol kullanımının İslam dinine göre haram olmasıdır.

Otelde Hangi Olanaklar Var?

Elbette Alanya İslami otellerdendiğinde ilk akla gelenlerden biri olan Wome Deluxe otelde hangi imkânların olduğunu da merak edebilirsiniz. Sadece kadınların kullanımına özel pek çok alan bulunuyor. Bunlardan biri de plajdır. Yalnızca kadınların girebildiği ve kadın personelin hizmet verdiği plaj ile güneşlenme alanı, bu otelin en çok ilgi gören yerlerinin başında geliyor. Bu otelde konaklamak isteyen kadınların mahremiyet konusunda bir problem yaşamadan plajı kullanmaları ve istedikleri mayo türü ile güneşlenmeleri mümkün oluyor. Plaj ve güneşlenme alanları sadece kadınların kullanımına özel olduğundan tamamen korunaklı bir yapıya da sahip oluyor. Dışarıdan bakıldığında bu alanların görülmesi mümkün değildir.

Elbette erkekler için de ayrı bir plaj ve güneşlenme alanı mevcut ve kadınlar bu alanı sadece tesettür mayo ile kullanabiliyorlar. Kadınlara özel olan alanlar bununla sınırlı değil. Açık ve kapalı havuz seçenekleri de bulunuyor. Bu alanlar da tamamen korunaklı bir yapıya sahip oluyor ve böylelikle kadınların istedikleri mayo türü ile hem açık havuzu hem de kapalı havuzu kullanmaları mümkün hale geliyor. Açık ve kapalı havuzun olduğu alanlarda da sadece kadın personelin hizmet verdiğini ekleyelim.

Bu arada otelde sağlık ve spa alanları da yer alıyor. Bununla birlikte spa merkezi ya da sauna gibi hizmet alanları da olduğundan tatilcilerin keyifli bir tatil süreci yaşamaları mümkün hale geliyor. Buhar banyosu, Türk hamamı ve fitness merkezi gibi alanlar da seçenekler arasında bulunuyor. Masaj salonu ve tuz odası gibi hizmet alanları da mevcut. Bu alanlar kadınlar için özel olarak hazırlanıyor ve tamamen korunaklı bir yapıya sahip oluyor. Dolayısıyla kadınların mahremiyet endişesi yaşamadan tüm bu hizmet alanlarını gönül rahatlığı ile kullanmaları mümkün oluyor.

Leziz Yemekler 

Otelin ön plana çıkan yönlerinden biri de leziz yemek seçeneklerinin sunulmasıdır. Sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeklerine kadar tüm öğünlerde konuklara Türk mutfağının en lezzetli yemekleri servis ediliyor. Konukların yemek için otel dışına çıkmasına gerek kalmıyor. Eğer Wome Deluxe otel hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz hemen HalalBooking.com adresine tıklayabilirsiniz. Bu site üzerinden rezervasyon işlemlerini yapabilir ve otelin fiyatını da öğrenebilirsiniz. Diğer İslami otel seçeneklerini de her yönüyle gözden geçirmek için sadece HalalBooking.com size yeter!


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem