Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

İlk olarak 14 Şubat tarihinde yayına gireceği açıklanan ancak milletimizi derinden üzen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenen dizinin yayın tarihi belli oldu.

Magazin 5.03.2023 12:45:00 0
Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
Tarih: 05.03.2023 12:50

Aile dizisi için müjdeli haber geldi... İlk olarak 14 Şubat tarihinde yayına gireceği açıklanan ancak milletimizi derinden üzen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenen dizinin yayın tarihi belli oldu. İşte, hem Aile dizisinin yayın tarihi hem de oyuncu ve konusuna ilişkin bilgiler...

Sezonun hakkında en çok arama yapılan yeni dizilerinden Aile dizisi için artık nefesler tutuldu. Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı dizi, ülkemizde derin bir üzüntüye neden olan depremler nedeniyle ertelendiği için yeni yayın tarihi 7 Mart Salı olarak açıklandı. İşte, Aile dizisinin konusu, oyuncuları ve yönetmenine ilişkin tüm bilgiler...

AİLE DİZİSİ YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KİM?

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’ dizisi Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getirmeye hazırlanıyor.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide ikiliye Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Çekimleri son sürat devam eden diziden ilk kareler paylaşıldı.

Dikkat çekici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile şimdiden merakla beklenen ‘Aile’ yakında Show TV’de…


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem