Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu; Van doğru kadrolar tarafından yönetilmeli

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu, Van’ın doğru kadrolar tarafından çok daha iyi bir şekilde yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 11.12.2023 14:44:00 0
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu; Van doğru kadrolar tarafından yönetilmeli
Tarih: 11.12.2023 15:07 Güncelleme: 29.01.2024 14:05

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Türk ve Genel Yayın Yönetmeni A. Baki Karaca’yı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, istişare kültürünün önemine vurgu yaptı. 

“DOĞRULARIN HAKİM OLMASI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte Vangölü TV’yi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, doğruların Van’da hakim olması için ortak bir mücadele içinde çalışılması gerektiğine dikkat çekti.

 

 

Doğru olan şeylerde birlikte hareket etmeyi ilke edindiklerini belirten Nayif Şabu, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi; 

“BASIN MENSUPLARININ DÜŞÜNCELERİNİ ALMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”
"Biz Yeniden Refah Partisi olarak teşkilatlarımızı kurduktan sonra, basın mensubu kardeşlerimizi ziyaret ederek, ilimizle ilgili fikir ve düşüncelerini almak bizim için önemlidir. 

“OBJEKTİF OLMAK İSTEYEN SİYASETÇİLER BASININ GÖRÜŞLERİNDEN İSTİFADE ETMELİ”
Birçok şeye siyasiler belki objektif olarak göremeyebiliyor, ancak gazeteciler konuları çok derinlemesine araştırdıktan sonra kamuoyu ile paylaşıyorlar. Bizim de siyasetçi olarak bundan istifade etmemiz lazım. 

“DOĞRULARIN HAKİM OLMASI İÇİN ORTAK MÜCADELE İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Hepimizin ortak meselesi, ilimizin ve memleketimizin çok daha iyi bir şekilde idare edilmesi, iyi kadrolar tarafından yönetilmesi, bu konuda inşallah hep beraber ilimiz, memleketimiz ve insanlarımız için doğru olan şeylerde ittifak edip birlikte hareket edeceğiz, doğruların hem hayatımıza hem de ilimize hakim olması için ortak bir mücadele içinde olması için çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşünceler ile sizleri ziyaret ettik.  Ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz, çalışmalarınızla ilgili olarak da başarılar diliyoruz. "

KARACA, “VAN’IN KONULARI GÜÇLÜ VE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÜNDEME GETİRİLMELİ”
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Vangölü TV Genel Yayın Yönetmeni A. Baki Karaca, Van’ın konu ve sorunlarının detaylı bilgi ve gerekçeleri ile çözülmesi için güçlü ve samimi bir şekilde gündeme getirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

ZİYARETE KİMLER KATILDI?
Ziyarete Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Kaya Ortasaç, Mahalli ve İdari İşler Başkanı Mehmet Oğhan, İpekyolu İlçe Başkanı Mehmet Bilici ile Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdulkerim Destan katıldı.
 


Haber Kaynak : Van Postası Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem