Vanspor'lu Burak haftanın onbirinde

Esenler Erekspor'u 1-0 mağlup eden ve ligdeki altıncı galibiyetini alan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve galibiyeti getiren golü kaydeden Burak Kavlak, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Van Haberleri 18.10.2023 15:29:00 0
Vanspor
Tarih: 18.10.2023 15:31 Güncelleme: 18.10.2023 21:29

2023-2024 futbol sezonunun sekizinci hafta maçında Cumartesi günü sahasında karşılaştığı Esenler Erekspor'u 1-0 mağlup eden ve ligdeki altıncı galibiyetini alan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve galibiyeti getiren golü kaydeden Burak Kavlak, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin sekizinci hafta maçında Cumartesi günü sahasında karşılaştığı Esenler Erokspor'u 1-0 mağlup ederek, puanını 21'e çıkarmış ve yeniden liderlik koltuğunun sahibi olmuştu.

Ligdeki altıncı galibiyetini Esenler Erekspor karşısında alan Van temsilcisi 21 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK'ya 4-0 mağlup olmuştu. Cumartesi günü sahasında lider Esenler Erokspor'u 1-0'la geçen Van temsilcisi, önemli bir virajı kayıpsız geçmeyi başardı.

Esenler Erokspor'u Burak Kavlak'ın kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Van temsilcisi puanını 21'e yükseltti ve geçtiğimiz hafta devrettiği liderlik koltuğunu Esenler Erokspor'dan yeniden geri aldı.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Esenler Erokspor karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve galibiyet golünü kaydeden Burak Kavlak da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Burak Kavlak, Nazilli Belediyespor'dan Ahmet Gökbayrak, Salih Kavrazlı, 1461 Trabzon FK'dan Ali Han Tuncer, Behlül Aydın, Hurşit Taşçı, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyürek, Alperen Özşahin, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Mertcan Aktaş, Bucaspor 1928'den Mazlum Demir ve Kıvanç Küçükkarış, yer alan isimler oldu.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor' Burak haftanın onbirinde
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem